Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Διαμάντι από Αφρική στην Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚ: Διαμάντι από Αφρική στην Τούμπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να κλείσει και να φέρει στην Τούμπα ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι από την Μπουρκίνα Φάσο.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή, που έρχεται από την Αφρική στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ δεν έχει διαρρεύσει ακόμη, ωστόσο αναμένεται σύντομα ο παίκτης να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

Ο νεαρός άσος από την Μπουρκίνα Φάσο αναμένεται να αποκτηθεί σε πρώτη φάση με την προοπτική του ΠΑΟΚ Β.

Ο Δικέφαλος έψαξε και βρήκε τον συγκεκριμένο παίκτη, ποντάροντας στη ραγδαία ανάπτυξη του αφρικανικού ποδοσφαίρου και τους ποδοσφαιριστές, που αναδύονται τα τελευταία χρόνια από τη συγκεκριμένη ήπειρο.

Δημοσίευμα για Κόλινς Σετσέντζε

Την ίδια ώρα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα για τον ΠΑΟΚ και τον 21χρονο μέσο, Κόλινς Σετσέντζε, που ετοιμάζεται για το πρώτο του βήμα στην Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή από την Κένυα, που έχει εντυπωσιάσει στη χώρα του με τις εμφανίσεις του, κεντρίζοντας τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο νεαρός βρίσκεται στα αναδυόμενα αστέρια στην Κένυα, αποτελώντας την αποκάλυψη της χρονιάς και έτσι ήρθε η κλήση από το ομοσπονδιακό του συγκρότημα. Όμως ο ποδοσφαιριστής, επέλεξε να μη τη δεχτεί, προκειμένου να ταξιδέψει για την Ελλάδα και να κλείσει τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο.

Το συγκεκριμένο μεταγραφικό ζήτημα για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από τη Μικράς Ασίας.

Παράλληλα, θυμίζουμε τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιασμίν Κούρτιτς για τον ΠΑΟΚ, με την περίπτωση του Σλοβένου να φαίνεται πως έχει προβάδισμα τη δεδομένη στιγμή έναντι αυτής του Αντριέν Σίλβα.

πηγή sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα