Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Ανοίγει ο δρόμος για μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο

ΠΑΟΚ: Ανοίγει ο δρόμος για μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο

Ο νέος Αθλητικός Νόμος περιέχει διάταξη που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να κάνει παρεμβάσεις στο Καυτανζόγλειο με το κόστος τους να συμψηφίζεται στο ενοίκιο της χρήσης του.

Στο νέο Αθλητικό Νόμο που αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάστημα υπάρχει διάταξη που επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να κάνει παρεμβάσεις στο Καυτανζόγλειο, ώστε αυτό να γίνει λειτουργικό για την χρήση του, αλλά και δίνει τη δυνατότητα το κόστος για τις παρεμβάσεις αυτές να συμψηφιστεί στο ενοίκιο που θα πληρώσει ο Δικέφαλος για την χρησιμοποίηση του.

“Συμπληρώνεται νομοθετικά η δυνατότητα χρηματοδότησης, από Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες, παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Δημόσιο και δίδεται η δυνατότητα συμψηφισμού του κόστους των παρεμβάσεων αυτών με τα μισθώματα χρήσης των εγκαταστάσεων (π.χ., Καυτανζόγλειο και χρήση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ)” αναφέρεται χαρακτηριστικά στη διάταξη που ενδιαφέρει τον Δικέφαλο.

Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για την μετακόμιση του ΠΑΟΚ εφόσον ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης του νέου του γηπέδου στην Τούμπα. Και αυτό διότι μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα να προχωρήσει σε έργα αναβάθμισης του Σταδίου χωρίς να παίρνει εγκρίσεις για κάθε παρέμβαση που θα κάνει, ενώ και το κόστος που σύμφωνα με εκτιμήσεις θα φτάσει στο 1,5 εκατομμύριο δεν γινόταν να αφαιρεθεί από το ενοίκιο που θα πρέπει να πληρώσει για τη χρήση του Καυτανζογλείου.

Η διάταξη αυτή αναμένεται να δώσει ώθηση και στις επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου. Η τελευταία συνάντηση των δυο πλευρών είχε πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα με θέμα τις παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στο Στάδιο προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα