Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Με την προϊστορία, τις απουσίες και το τάιμινγκ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με την προϊστορία, τις απουσίες και το τάιμινγκ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Superleague και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά από το ντέρμπι των «δικεφάλων».

Το μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των play-off της Stoiximan Superleague είναι αναμφίβολα το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και στο Betmarket.gr έχουμε τα προγνωστικά. Το ντέρμπι δικεφάλων αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την μάχη του τίτλου κι έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία την αναμέτρηση της Τούμπας.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τεράστιο διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το οποίο τον κράτησε ζωντανό στη μάχη του τίτλου και του έδωσε ψυχολογία για τη συνέχεια. Βέβαια, από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατά μόνο το αποτέλεσμα, καθώς η συνολική του εμφάνιση δεν ήταν καλή. Στο ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας, καθώς σε τέτοια περίπτωση θα μείνει αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου. Όσον αφορά την παράδοση φαίνεται πως της έχει πάρει τον αέρα και έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Τούμπα (7-3-1). Το θετικό είναι πως επιστρέφει ο Ίνγκασον από τον τραυματισμό του, όμως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο Λουτσέσκου.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι κορυφής κι έτσι παρέμεινε στη δεύτερη θέση, επιτρέποντας όμως στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον ένα πόντο. Αυτή η εξέλιξη έχει στενέψει τα περιθώρια και πλέον οποιαδήποτε απώλεια βαθμών μπορεί να την οδηγήσει στην τρίτη θέση ή ακόμη και στην τέταρτη. Το θετικό είναι πως στο ερχόμενο παιχνίδι θα επιστρέψει ο Λιβάι Γκαρσία και αναμένεται να ανεβάσει την ψυχολογία του συνόλου. Στα αρνητικά, απών θα είναι ο Μουκουντί και ο Φαν Βέερτ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκατσίνοβιτς και Βίντα.

Προγνωστικά: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου και το τάιμινγκ είναι υπέρ του, όμως υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Η απουσία του Λουτσέσκου είναι καθοριστική για τον δικέφαλο και αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την ομάδα στην εξέλιξη του αγώνα, γεγονός που με αποτρέπει από το να ποντάρω στον άσο. Ίσως να είχε αξία το 1 DNB, αλλά δεν με καλύπτει οποιαδήποτε απόδοση κάτω από 1.90.

Ενδιαφέρον όμως στα προγνωστικά στοιχήματος υπάρχει στα γκολ. Πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά ικανές στο δημιουργικό κομμάτι και δύσκολα δεν θα δούμε γκολ στο παιχνίδι. Πρόκειται βέβαια και για ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι, οπότε δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Έτσι, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το 2-3 γκολ, το οποίο κοστολογείται σε απόδοση 1.98 και επιβεβαιώθηκε σε οκτώ από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά Betmarket

02/04, 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-3 γκολ @1.98

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα