Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ: «Αγγίζει» την κορυφή με...υπογραφή Οζντόεφ

ΠΑΟΚ: «Αγγίζει» την κορυφή με…υπογραφή Οζντόεφ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Stoiximan Super League, με στόχο να φτάσει στην πέμπτη νίκη του τη φετινή σεζόν και να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν στο 21′ για πρώτη φορά την εστία του Κοτάρσκι, όταν ο Βέργος υποδέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Κροάτη γκολκίπερ.

Η απάντηση του «Δικεφάλου» ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, η οποία κατέληξε στα πόδια του Σάστρε, ο Ισπανός έκανε ευθύβολο σουτ και ανάγκασε τον Τσιντώτα σε μία δύσκολη απόκρουση.

Στο 35ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ντεσπόντοφ, ο προωθημένος Νάσμπεργκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Σαμάτα, με τον Τανζανό επιθετικό να μην μπορεί να στείλει την μπάλα προς την εστία.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα ακόμα κόρνερ στο 43′, ο Ντεσπόντοφ το εκτέλεσε σημαδεύοντας το κεφάλι του Οζντόεφ, ο οποίος έστειλε με δυνατή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσιντώτα.

Ο ΠΑΟΚ στο 51ο λεπτό επιτέθηκε από τα δεξιά με τον Ντεσπόντοφ, ο Βούλγαρος μπήκε στην περιοχή, έδωσε την μπάλα στον Τάισον, ο Βραζιλιάνος σούταρε και η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Ντε Μποκ, όμως στην επαναφορά ο Οζντόεφ με ανάποδο ψαλίδι χρίστηκε και πάλι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ.

Στο 62ο λεπτό ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δεν κατάφερε να κάνει χατ τρικ καθώς το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 84′ οι νεοεισελθόντες Κωνσταντέλιας και Μπράντον Τόμας συνδυάστηκαν, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να στέλνει με σκαστή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε και πάλι ως οφσάιντ.

Το τελικό 2-0 φέρνει τον ΠΑΟΚ δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα