Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ: Έρχονται εκατομμύρια στα ταμεία του

ΠΑΟΚ: Έρχονται εκατομμύρια στα ταμεία του

ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ, με 2-1 στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε μετά από καιρό στην δεύτερη θέση της κατάταξης, στην Super League 1.

Παράλληλα «σφράγισε» το ευρωπαϊκό του εισιτήριο, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η άνοδος της απόδοσης του και η… αναρρίχηση στην βαθμολογία πάντως κάνουν καλό και στα ταμεία του.

Πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει ένα σημαντικό χρηματικό μπόνους. Με βάση το τηλεοπτικό συμβόλαιο που έχει συνάψει με τα κανάλια της Nova αν θα τερματίσει στην δεύτερη ή την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, θα εισπράξει περισσότερα χρήματα, από το συνδρομητικό κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα θα ενισχύσει την… ρευστότητα του, κατά ένα εκατομμύριο ευρώ. Πράγμα που θα συμβεί αν επικρατήσει την Κυριακή κόντρα στον Άρη (15:00), στην Τούμπα, στο «αιώνιο» ντέρμπι της πόλης.

Παράλληλα αν καταφέρει και πάρει ακόμα ένα Κύπελλο Ελλάδας σε λίγο καιρό, στον τελικό, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ματς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, θα πάρει ακόμα ενάμιση εκατομμύριο.

Έτσι η επίτευξη των στόχων από ένα σημείο και μετά μπορεί τελικά να του αποφέρει 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που θα κάνουν ακόμα πιο εύκολο τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ενώ θα συνεχίσει να βάζει ισχυρές… βάσεις, ώστε να μην έχει στο μέλλον ξανά πρόβλημα με το FFP της UEFA, που τον ανάγκασε φέτος να πουλήσει αρκετούς παίκτες και να προχωρήσει σε μειώσεις συμβολαίων.

Συνεπώς, δεν θα έχει κυρώσεις από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα