Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟΚ – Άρης: Απουσίες και επιστροφές για τις δύο ομάδες εν όψει...

ΠΑΟΚ – Άρης: Απουσίες και επιστροφές για τις δύο ομάδες εν όψει του ντέρμπι

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 19:30. Ραζβάν Λουτσέσκου και Άκης Μάντζιος εξετάζουν τις επιλογές τους για το κρίσιμο ματς.

Για τον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει ούτε το παιχνίδι με τον Άρη, με τον Πορτογάλο άσο να ακολουθεί κανονικά την αποστολή στη Σλοβακία για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Στο απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε κι ο Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σλόβαν. Ο πολύπειρος αμυντικός δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη και μένει να φανεί πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Στον Άρη Φαμπιάνο και Σούντγκρεν συμμετείχαν στην προπόνηση και τίθενται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η τετράδα που αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στην άμυνα, ήταν αυτή με τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο, τον Σούντγκρεν δεξιά και τον Γκάνεα αριστερά. Σ’ αυτήν αναμένεται να γυρίσει ο Άκης Μάντζιος, σύμφωνα με το metrosport.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα