Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚΑΡΑ πάει για κούπα!

ΠΑΟΚΑΡΑ πάει για κούπα!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αγχώθηκε βλέποντας την ΑΕΚ να προηγείται στην Τούμπα αλλά με δύο απίθανες γκολάρες από Μάικλ Κρμέντσικ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πήρε την πρόκριση για τον τελικό αλλά και τη νίκη!

Οι «ασπρόμαυροι» είδαν στο παιχνίδι να τους στραβώνουν τα πάντα, ωστόσο πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο 26′ και στο 36′ οι Ουάρντα και Σφιντέρσκι έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Δικέφαλος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 61′. Ο Σφιντέρσκι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γαλανόπουλου, αλλά η εκτέλεση του Βιεϊρίνια βρήκε στο δοκάρι! Αυτό που δεν μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ, το έκανε η ΑΕΚ στην πρώτη της ευκαιρία. Στο 70′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Μια εξαιρετική μπαλιά του Μπάμπα ξεγύμνωσε την άμυνα της ΑΕΚ και ο Κρμέντσικ με τρομερό διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1 που έφερε ξανά το προβάδισμα της πρόκρισης στον ΠΑΟΚ.

Με το παιχνίδι να οδεύει στη λήξη του, ο  Ζίβκοβιτς κρατούσε τα καλύτερα για το τέλος. Ο Μιτάι έκανε λάθος πάσα, ο Σέρβος πήρε την μπάλα και με μια απίθανη λόμπα από τα 35 μέτρα νίκησε τον Τσιντώτα και έστειλε οριστικά και αμετάκλητα τον ΠΑΟΚ στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα