Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠανσερραϊκός: Στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στην έδρα του

Πανσερραϊκός: Στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στην έδρα του

- Advertisement -

Ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (17:30), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι του, ο Πανσερραϊκός φιλοδοξεί να διπλασιάσει και τις νίκες, μετά την άνετη επικράτηση (2-0) κόντρα στη Λαμία, σε ένα ματς στο οποίο οι Σερραίοι είχαν ανώτερη εικόνα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και με τα γκολ των Άλεξιτς και Στάικου πήραν το αποτέλεσμα που δικαιούνταν. Έτσι, με έξι βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές, βρίσκονται στην 8η θέση και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα επιδιώξουν να χτίσουν ένα σερί νικών και καλών εμφανίσεων.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε μία σημαντική προσθήκη, στην  «εκπνοή» της μεταγραφικής περιόδου για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, καθώς έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Γιαλολίντιν Μασαρίποφ. Ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, συμφώνησε σε όλα με τα «Λιοντάρια» και τις επόμενες ημέρες θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Πρόκειται για έναν παίκτη που ανεβάζει επίπεδο τον Πανσερραϊκό και αναμένεται να προσδώσει ποιότητα μεσοεπιθετικά στην ομάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην 9η θέση με πέντε βαθμούς και θέλει να αντιδράσει κόντρα στον Πανσερραϊκό, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά την προετοιμασία του αγώνα, ο Στάικος είδε τους Τζίμα και Τσαούση να επιστρέφουν στην αποστολή καθώς εξέτισαν την ποινή τους, ενώ οι Τζίνο και Καραχάλιος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες. Το ίδιο δεν ισχύει για τους τραυματίες Κύρκο και Ριένστρα, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στις Σέρρες.

Οι δύο ομάδες πηγαίνουν με διαφορετική ψυχολογία, αλλά έχουν ένα κοινό στόχο: τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα δημιουργήσουν απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα