Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠαναθηναϊκός: «Βόμβα» από ΠΑΟΚ με Ισπανό παίκτη

Παναθηναϊκός: «Βόμβα» από ΠΑΟΚ με Ισπανό παίκτη

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Χουάνκαρ φέρεται πως παρακολουθεί διακριτικά ο ΠΑΟΚ, μια και έχει στη λίστα του τον Ισπανό αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.
«Φωτιά» έχει βάλει τις τελευταίες ώρες ένα σενάριο από την Ισπανία, σύμφωνα με το οποίο, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις με τον Χουάνκαρ. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με την ανανέωσή του.

Αυτό σημαίνει πως ο Ισπανός άσος έχει την δυνατότητα να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας του, αλλά η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού και θα είναι ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «As» ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εμφανίζεται έτοιμος να πιέσει για τη μεταγραφή.

Όμως, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν… παίζει μόνος του, καθώς τόσο η Εσπανιόλ, όσο και η Γρανάδα έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Χουάνκαρ, τη στιγμή που ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρεται να έχει εκφράσει η Γαλατάσαραϊ, αλλά και ομάδες από το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

πηγή onsports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα