Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Μάλμε

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Μάλμε

Οδηγίες προς του φίλους του συλλόγου που θα εκδράμουν στην Σουηδία, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα στην αναμέτρηση με την Μάλμε για την πρόκριση στα playoffs του UEFA Champions League εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του “δικεφάλου του Βορρά” αναφέρονται τα ακόλουθα:

  • Απαγορεύεται η προσέγγιση στο γήπεδο από φιλάθλους που δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο της αναμέτρησης, καθώς θα διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι και οι παραβάτες θα απομακρύνονται.
  • Οι θύρες του γηπέδου αναμένεται να ανοίξουν στις 17:00 το απόγευμα.
  • Ως σημείο συνάντησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ έχει οριστεί η πλατεία Lilla Storg κοντά στον κεντρικό σταθμό.
  • Οι φίλαθλοι της ομάδας του προσφυγικού στοιχείου και των λαϊκών στρωμάτων της Θεσσαλονίκης μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο χρησιμοποιώντας την γραμμή 3 από τον κεντρικό σταθμό προς αυτό, καθώς και τις γραμμές 6, 8 34 οι οποίες απαιτούν σχετικό περπάτημα μέχρι την άφιξη σε αυτό.
  • Η απόσταση του γηπέδου από το σημείο συνάντησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι διάρκειας 45 λεπτών, με άπαντες να πρέπει να αφιχθούν στο γήπεδο στις 16:00 ώρα Σουηδίας.
  • Κατά την παρουσία τους στο Eleda stadium οι φίλαθλοι απαγορεύεται να έχουν κάθε είδους τσαντών, η κατανάλωση αλκοόλ, μπουκάλια, πυροτεχνήματα, βεγγαλικά, καπνογόνα, καθώς και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, υβριστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα