Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΕ Άρης: «Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο όταν χάνεται ένας άνθρωπος»

ΠΑΕ Άρης: «Σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο όταν χάνεται ένας άνθρωπος»

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (29/11), έξω από το γήπεδο της Τούμπας, λίγο μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή…» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, με νωπές τις μνήμες από τη νίκη στο ντέρμπι, οι παίκτες του Άρη συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Μπροστά υπάρχει πλέον ο πρώτος αγώνας με τον ΟΦΗ (Τετάρτη 1/12, 17:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης») για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στην προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα