Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΕ Άρης: «Να μην ταξιδέψει κανείς στο Βόλο»

ΠΑΕ Άρης: «Να μην ταξιδέψει κανείς στο Βόλο»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, προτρέπει τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στο Βόλο καθώς δε θα υπάρχει παρουσία ούτε μεμονωμένη ούτε οργανωμένη στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί την επιθυμία των φιλάθλων μας να παραβρεθούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ-ΑΡΗΣ.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να υπενθυμίσει ότι μετά την απόρριψη του αιτήματος να της χορηγηθούν εισιτήρια, καλούμε εκ νέου τους φιλάθλους μας να μην ταξιδεύσουν την Κυριακή στο Βόλο.

Δεν θα ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων, ούτε θα υπάρχει εκδοτήριο, ενώ τα αστυνομικά μέτρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση χωρίς εισιτήριο.

Από την άλλη, επειδή τις τελευταίες ώρες διακινούνται στο διαδίκτυο ψευδείς όσο και ύποπτες πληροφορίες, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φιλάθλων μας: Να μην ταξιδεύσουν ούτε οργανωμένα ούτε μεμονωμένα στο Βόλο για να μην δημιουργηθούν -χωρίς τη δική μας ευθύνη, αλλά και χωρίς τη δική τους ευθύνη- απρόοπτες καταστάσεις, που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Οφείλουμε όλοι μας να συμμορφωθούμε με την απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα