Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΕ Άρης: «Νέες κάμερες ασφαλείας μετά την απρεπή συμπεριφορά φιλάθλων μας»

ΠΑΕ Άρης: «Νέες κάμερες ασφαλείας μετά την απρεπή συμπεριφορά φιλάθλων μας»

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι θα τοποθετηθούν νέες, ειδικές κάμερες ασφαλείας στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να αντιμετωπιστεί η απρεπή συμπεριφορά μίας μικρής μερίδας των οπαδών της.

Στόχος είναι η ταυτοποίηση όσων προκαλούν κίνδυνο τιμωρίας στην έδρα του Άρη, ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια στο μέλλον και να αποφύγει η ομάδα πρόστιμα και άλλες ποινές.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι, μετά από τα περιστατικά που παρατηρήθηκαν και αφορούν την απρεπή συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων μας (ενδεικτικά αναφέρουμε τη ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και παρόμοιες απρεπείς συμπεριφορές), που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ευρισκομένων στον αγωνιστικό χώρο, προέβη στην τοποθέτηση νέων ειδικών καμερών ασφάλειας με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών για την αποφυγή μελλοντικών ομοίων συμπεριφορών, ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.
Θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την άψογη φιλοξενία των αντιπάλων μας και τη σωματική ακεραιότητα των ευρισκόμενων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του γηπέδου.
Τα παραπάνω, πέραν των ενεργειών της ΠΑΕ, επαφίενται και στη δική σας κατανόηση…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα