Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠήρε την ουσία με… ανατροπή!

Πήρε την ουσία με… ανατροπή!

Με σκόρερ τους Λύρατζη και Κουρτιτς, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και είχε την ουσία κόντρα στη Λαμία, επικρατώντας με 2-1,  επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και για τις εντός των συνόρων αναμετρήσεις, μετά την επικράτηση κόντρα στη Λίνκολν.

Στο τέλος λίγο έλειψε η Λαμία να φύγει με τον βαθμό από την Τούμπα, αλλά το γκολ του Τσούκαλου στις καθυστερήσεις, ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με ξεκάθαρη διάθεση να κυριαρχήσει, ωστόσο βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, από μια αμφισβητούμενη φάση.

Ο Μπεχεράνο έκλεψε στο χώρο του κέντρου την μπάλα από τον Τσιγγάρα στο 7′, με τους «ασπρόμαυρους» να φωνάζουν για φάουλ, που ο Σιδηρόπουλος δεν υπέδειξε. Από εκεί η μπάλα πήγε στον Ρόμανιτς, που έβγαλε τον Αραμπουλί σε θέση βολής, για να γράψει από κοντά το 0-1.

Οι παίκτες του Δικεφάλου περικύκλωσαν τον Έλληνα διαιτητή μετά από αυτή την απόφαση, η οποία δεν άλλαξε ούτε από το VAR. Mάλιστα στις διαμαρτυρίες, δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Το παιχνίδι συνέχισε να έχει τον μονόλογο του ΠΑΟΚ, ο οποίος και απέδωσε καρπούς σχετικά γρήγορα, και με έναν απρόσμενο σκόρερ. Ο Ντούγκλας εφόρμησε στο 18′ στην περιοχή, έμεινε όρθιος και έδωσε (on time όπως πιστοποιήθηκε από το VAR, στον επελαύνοντα Λευτέρη Λύρατζη, που κέρδισε από κοντά τον Γκαραβέλη, για το 1-1.

Ο Δικέφαλος κράτησε τη Λαμία στα καρέ της και με αλλεπάλληλες στημένες μπάλες έψαξε το γκολ της ανατροπής.

Αυτό λίγο έλειψε να έρθει στο 31′, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόμας Μουργκ, λίγο έξω και δεξιά της περιοχής , όπως έκανε επίθεση ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός ανέλαβε την εκτέλεση, με την μπάλα να σταματάει στη συμβολή των δοκών της Λαμίας, στερώντας του ένα εντυπωσιακό γκολ.

Το παιχνίδι δεν άλλαξε ρυθμό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον Δικέφαλο να έχει να διαμαρτύρεται για ακόμα μια, λανθασμένη εκτίμηση του Σιδηρόπουλου, που δεν απέβαλλε τον Αραμπούλι στις καθυστερήσεις, μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Μιχαηλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές προσώπων ή… δυναμικών της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει από νωρίς το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα, αλλά τον Γκαραβέλη να βρίσκει απάντηση στο δυνατό σουτ του Μουργκ στο 47′.

Σε μια αντεπίθεση, ο Ρόμανιτς προσπάθησε να απειλήσει στο 51′ με ένα δυνατό σουτ από μακριά, με τον Πασχαλάκη να βλέπει τη μπάλα να φεύγει ψηλά, πάνω από τα δοκάρια.

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ έφτασε μια… ανάσα από το γκολ και το 2-1. Ο Μιχαηλίδης με υπέροχη μπαλιά έβγαλε τον Κούρτιτς σε θέση αριστερού εξτρέμ, ο Σλοβένος γύρισε γλυκά μέσα την περιοχή, με την καρφωτή κεφαλιά του Ντούγκλας να βρίσκει τον Γκαραβέλη σε ετοιμότητα.

Στο 64, και λίγο μετά την είσοδο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε τελικά να βρει το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Σε μια φάση διαρκείας, ο Γιάσμιν Κούρτιτς βρέθηκε σε θέση βολής, και με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Γκαραβέλη, με ένα δυνατό τελείωμα.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο τελευταίο κομμάτι του ματς, ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερο διαχείριση του υπέρ του σκορ. Πάντως, η Λαμία κατάφερε να πετύχει γκολ στο 93′ με τον Τσούκαλο, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έτσι το 2-1 έμεινε το τελικό σκορ.

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα