Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠέταξε ένα ημίχρονο και το πλήρωσε...

Πέταξε ένα ημίχρονο και το πλήρωσε…

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο «Καραϊσκάκης», πλήρωσε τα λάθη του πρώτου μέρους και ηττήθηκε με 2-1 στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό.

Μετά το πρώτο, ισορροπημένο 20λεπτο , ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε από τα ατομικά λάθη και την αμυντική του τοποθέτηση και κυρίως με «μοιραίο» τον Άντερσον Εσίτι, είδε τον Ολυμπιακό να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, μέσα σε εννέα λεπτά.

Στο 22′ Ρέμπτσουκ και Ακιμπού έκλεψαν την μπάλα από τον Εσίτι, το σουτ του δεύτερου άλλαξε πορεία μετά από κόντρα και κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη για το 1-0.

Στο 31′, και ενώ στο μεταξύ ο Ολυμπιακός είχε διπλό δοκάρι σε προσπάθεια του Ελ Αραμπί, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ, και πάλι μετά από ολέθριο λάθος του Εσίτι ψηλά στο γήπεδο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά το εκμεταλλεύτηκε εκ νέου, για να μοιράσει στον Μασούρα που έκανε από κοντά το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε σε μόλις μία περίπτωση λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά ο Σβαμπ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο Ράζβαν Λουτσέσκου άλλαξε σταδιακά τα τα… πάντα, με αλλαγή αρχικά του Ελ Καντουρί αντί του Εσίτι, και τριπλή κίνηση στο 59′.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ρυθμό και μέτρα στο γήπεδο, με μεγαλύτερη ευκαιρία για να μειώσει το δοκάρι του Γιάννη Μιχαηλίδη από στημένη μπάλα.

Τελικά το γκολ για το 2-1 ήρθε στο 81′, με τον Μουργκ να σουτάρει με την μία για το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, με τους «ασπρόμαυρους» να ζητούν πέναλτι σε χέρι του Ρεαμπτσιούκ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς / 4-2-3-1): Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (70′ Μπουχαλάκης), Α. Καμαρά (83′ Κούντε), Μασούρας (83′ Βρουσάι), Ροντρίγκες (46′ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (59′ Τικίνιο).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου / 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (59′ Μιτρίτσα, 78′ Μουργκ), Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Εσίτι (46′ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ (59′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Άκπομ (59′ Σβιντέρσκι).

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα