Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠέρασμα δια πυρός και σιδήρου από την Λαμία!

Πέρασμα δια πυρός και σιδήρου από την Λαμία!

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λαμίας (0-1) και συνεχίζει την αναρρίχηση του στην βαθμολογία της Super League.

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό για τον Άρη, που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και ανεβαίνει μετά από αυτό στο Περιστέρι χάρη σε ένα γκολ του Γιακούμπ Μπράμπετς.

Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν νικηφόρα από την Λαμία και έφτασαν στους 5 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη οκτάδα, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να ξεκινά το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι που φάνηκε να το ελέγχει ο Άρης από νωρίς, ήρθε η αποβολή του Ελευθεριάδη στο 38ο λεπτό για να αλλάξει τις ισορροπίες και να επιτρέψει στην ομάδα του Μάντζιου να παίξει ακόμα πιο επιθετικά.

Το γκολ ήρθε νωρίς στο δεύτερο μέρος από εκτέλεση κόρνερ του Γκάμα και κεφαλιά του Μπράμπετς που βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων.

Παίζοντας με παίκτη λιγότερο, η Λαμία γνώριζε ότι θα είχε λιγοστές ευκαιρίες για να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Στη σπουδαιότερη εξ αυτών, στο 60′, όχι μόνο το δοκάρι στέρησε ένα χρυσό γκολ από τον Νούνιες, αλλά και ο Καραμάνος στη συνέχεια αστόχησε προ κενής εστίας!

Οι συγκινήσεις και ο ρυθμός, πάντως, περιορίστηκαν όσο ο χρόνος κυλούσε προς τη λήξη της αναμέτρησης και τίποτα δεν άλλαξε στη Λαμία, με τον Άρη να φτάνει στο δεύτερο διαδοχικό του διπλό και στην τρίτη του νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του.

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (58′ Τζανδάρης), Νούνιες, Μανούσος (58′ Αραμπούλι), Τιρόνε (58′ Σαραμαντάς), Ρόμανιτς (14′ Ελευθεριάδης), Καραμάνος

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (74′ Εντιαγέ), Μαντσίνι (57′ Γκαρσία), Γκάμα (74′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (90′ Μάνος), Καμαρά

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα