Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠέρασε από τις Σέρρες ο Ηρακλής

Πέρασε από τις Σέρρες ο Ηρακλής

Εκτός έδρας επικράτηση στις Σέρρες για τον Ηρακλή, με τους «κυανόλευκους» να επικρατούν με 2-0 του Πανσερραϊκού.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 13’, όταν απείλησε η γηπεδούχος ομάδας με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούργου, λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά τον Βελλίδη να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι στο 21’ δεν εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Γιαννίκογλου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει τροφοδότησε τον Τομάς, με τον τελευταίο να πασάρει στον Αλεξιτς, που βρισκόταν εντός περιοχής, γύρισε ο Σέρβος φορ στον Τομάς, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Πανσερραϊκού. Στην επόμενη μεγάλη του ευκαιρία, στο 25’, ο «γηραιός» κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συνδυάστηκαν ωραία εντός περιοχής οι Πατράλης-Αλεξιτς-Γιουμπιτάνα, η μπάλα έφτασε στον τελευταίο, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Γιαννίκογλου για το 0-1. Στο 28’ ο Ηρακλής άγγιξε και δεύτερο γκολ. Ο Τομάς δοκίμασε το εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή και τον Γιαννίκογλου να διώχνει εντυπωσιακά.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 53’ ο Γιουμπιτάνα ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας, μετά την κεφαλιά-πάσα του Τομάς και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Γιακκίνογλου για το 0-2. Στο 54’ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ του Κατσαντώνη, με τον παίκτη του Πανσερραϊκού να καλύπτεται από αμυντικούς του Ηρακλή. Δύο λεπτά μετά, ο Βελλίδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ εντός περιοχής του Σάιντ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 84’ με γυριστή κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ στο 87’, με τον Πατράλη να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Γιαννίκογλου να του λέει «όχι».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (46’ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (51’ Ανάκογλου), Σιοφανός (46’ Σάιντ), Θυμιάνης (68’ Δημητρίου), Μούργος, Κανίς, Κατσαντώνης (60’ Λιούμης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Σίλβα (90+1′ Κωστούλας), Πατράλης, Τότσκα (80’ Μελούνοβιτς), Άλεξιτς (80’ Μανουσάκης), Τόμας (71′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (90+1′ Κουντουριώτης).

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα