Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ και… συνεχίζει!

Πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ και… συνεχίζει!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από την Κοπεγχάγη αλλά και με γεμάτα τα ταμεία του, καθώς το νέο τρίποντο για την 3η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ και αύξησε τα οικονομικά έσοδα του Δικεφάλου από την διοργάνωση κατά 500.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα όμως δεν είναι το τελικό ποσό που έχει βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος καθώς ήδη με τις νίκες στο Γιβραλτάρ κόντρα στην Λίνκολν, αυτή εναντίον της Κοπεγχάγης αλλά και την εντός έδρας ισοπαλία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει φροντίσει να τα αυξήσει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ πριν την έναρξη της διοργάνωσης η νίκη στην φάση των ομίλων θα δίνει στην κάθε ομάδα το ποσό των 500.000 ευρώ ενώ η κάθε ισοπαλία 166.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ, μόνο από τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου έχει βάλει στα ταμεία του 1.166.000 ευρώ, ποσό που αν προστεθεί με τα προηγούμενα έσοδα ξεπερνάει τα 7.000.000 ευρώ βάζοντας σε αυτό το ποσό του market pool της διοργάνωσης που το παίρνει όλο ο Δικέφαλος αφού αποκλείστηκαν ΑΕΚ και Άρης.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, πως σε περίπτωση που οι ασπρόμαυροι καταφέρουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο, θα βάλουν στην «τσέπη» τους εξτρά 650.000 ευρώ ενώ το ποσό των 325.000 θα καρπωθούν αν τερματίσουν δεύτεροι, σε αυτά τα χρήματα μπορεί να προστεθούν και οι 300.000 ευρώ που αναλογεί σε κάθε ομάδα που θα περάσει στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, μεταδίδει το sfina.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα