Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠάλεψε ο ΠΑΣ, στον τελικό ο Ολυμπιακός

Πάλεψε ο ΠΑΣ, στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου καθώς με το 3-1 δεν άφησε περιθώρια ονείρων στον μαχητή ΠΑΣ Γιάννινα. Τα 2 γκολ του Ελ Αραμπί στο πρώτο ημίχρονο τέλειωσαν νωρίς τον ημιτελικό. Μόλις για 5′ ο «Άγιαξ» ξαναμπήκε στο… κόλπο με το γκολ του Καρτάλη, πριν ο Μπρούμα διαμορφώσει το τελικό σκορ. Kόκκινη ο Χολέμπας στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη διαδοχική φορά. Νίκησε 3-1 στο Φάληρο τον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη σε δύο γκολ του Αραμπί και ένα του Μπρούμα. Ο Καρτάλης είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 για τους Ηπειρώτες. Αποβλήθηκε στο 90′ ο Χολέμπας.

Έτσι έπαιξαν:

Ο Σα βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ για τον Ολυμπιακό, που παρατάχθηκε με 3-4-3. Τριάδα στην άμυνα με Χολέμπας, Παπασταθόπουλο και Σεμέδο. Αριστερά και δεξιά ως μπακ – χαφ κινήθηκαν οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Καμαρά και Εμβιλά. Στη γραμμή κρούσης η τριάδα απαρτιζόταν από Μπρούμα, Μασούρα και Αραμπί.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε το 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Λοντίγκιν. Δεξιός μπακ ο Σάλιακακς, αριστερός ο Πίρσμαν, οι Εραμούσπε – Παντελάκης συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κάστρο και Ντομίνγκες αγωνίστηκαν ως αμυντικοί μέσοι. Ο Παμλίδης ξεκίνησε στο δεξί φτερό, ο Ελευθεριάδης στο αριστερό και ο Καρτάλης κινήθηκε πίσω από τον Μιλιντσεάνου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα