Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά“Πάγωσε” και η πώληση της Τσέλσι – Τι θα γίνει με την...

“Πάγωσε” και η πώληση της Τσέλσι – Τι θα γίνει με την ομάδα μετά τις νέες κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς

Τα περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν σήμερα από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς περιλαμβάνουν και την Τσέλσι. Η διαδικασία πώλησης της ποδοσφαιρικής ομάδας πλέον έχει “παγώσει” και η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει ήδη εκπονήσει ένα σχέδιο για την λειτουργία της ομάδας.

Όπως αναφέρει το BBC, η Premier League ενημερώθηκε 15 λεπτά πριν ανακοινωθούν οι νέες κυρώσεις με επίκεντρο 7 Ρώσους ολιγάρχες που βρίσκονται στον στενό κύκλο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή μια ειδική άδεια για να διασφαλίσει ότι ο σύλλογος μπορεί να συνεχίσει με τους αγώνες, ενώ το προσωπικό και οι παίκτες μπορούν να πληρωθούν.

Ο Ρώσος μεγιστάνας δεν επιτρέπεται να πουλήσει τον σύλλογο του Δυτικού Λονδίνου, ενώ έχουν ληφθεί πρωτοφανή επιπλέον μέτρα για να διασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να επωφεληθεί από τις δραστηριότητές του.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν μπορεί πλέον να βγάλει χρήματα ή να επωφεληθεί με οποιονδήποτε τρόπο από την Τσέλσι.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν ακόμα να παρακολουθήσουν αγώνες για τους οποίους έχουν εισιτήρια, αλλά ο σύλλογος δεν μπορεί πλέον να πουλήσει άλλα εισιτήρια. Επιπροσθέτως, το κατάστημα εμπορευμάτων θα είναι κλειστό.

Ο σύλλογος δεν θα μπορεί να υπογράψει μεταγραφές ή να συμφωνήσει νέα συμβόλαια.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα