Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ χειροπρακτικός που έσωσε τον φίλαθλο του Άρη: “Γύρισα τη γλώσσα του,...

Ο χειροπρακτικός που έσωσε τον φίλαθλο του Άρη: “Γύρισα τη γλώσσα του, ήταν γύρω στα 30”

Ο χειροπρακτικός που έσωσε τη ζωή του φιλάθλου του Άρη στο Αλεξάνδρειο, μίλησε για τα όσα έκανε για να σώσει τη ζωή του φιλάθλου των “κιτρινόμαυρων”, τις πρώτες του κινήσεις αλλά και την αποθέωση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος είδε από κοντά τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή.

Για το περιστατικό ανέφερε: “Θέλω να τονίσω ότι έκανα το αυτονόητο, ότι θα έκανε ο καθένας από εμάς. Είμαι χειροπρακτικός που μέχρι πρότινος εργαζόμουν στη Σουηδία. Καθόμουν με τον Άκη Μάντζιο, και είδα στην κερκίδα να κάνουν ΚΑΡΠΑ στον φίλαθλο, ήταν μελανιασμένο το πρόσωπο και τα χείλη του. Η γλώσσα όταν λιποθυμάς, γυρνάει προς τα μέσα… είχα φύγει βολίδα για το σημείο, ωστόσο στην αρχή δεν άνοιξε το σαγόνι και χρειάστηκε να κάνω μία άλλη τεχνική, πιέζοντας από το πλάι για να βάλω μέσα το δάχτυλο μου και να γυρίσω τη γλώσσα. Ήταν ένα παιδί παιδί μεγαλύτερο από 30 ετών, έφυγε από το γήπεδο με φορείο. Το σταφ του Άρη έτρεξε και αυτό κατευθείαν, ενώ ήρθε και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Λευτέρης Τσιλιγγόπολος, με τον απινιδωτή τον οποίο είχε κάνει δωρεά ο Στάθης Ρούσσος” όπως τόνισε στο Metropolis.

Για την αποθέωση του Άκη Μάντζιου: «Σαν τον Κούπερ λίγοι, όταν κάτσαμε μαζί ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε με αναγνώριση προς το πρόσωπο του προπονητή για όλα αυτά που έχει κάνει. Μιλάμε για ένα γεμάτο γήπεδο και φάνηκε να το απολαμβάνει και ο ίδιος»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα