Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Ο Τζόλης είναι killer - Το παιδί το... έχει»

«Ο Τζόλης είναι killer – Το παιδί το… έχει»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάζαρος Λέββας, o οποίος μίλησε για την πορεία του «wonder kid» του ΠΑΟΚ Χρήστου Τζόλη, καθώς τον γνώριζε από την θητεία του στις ακαδημίες της Δόξας Πενταλόφου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

Για την φωτογραφία που δημοσίευσε η Δόξα Πενταλόφου για τον Τζόλη: «Αυτή η φωτογραφία υπάρχει στο προφίλ της Δόξας Πενταλόφου. Εκεί ο Τζόλης πρέπει να είναι 9 ή 10 ετών. Είχαμε και τον αδερφό του στις ακαδημίες. Ο Χρήστος εξελίχθηκε, πήγε στον ΠΑΟΚ και είμαστε περήφανοι για την πορεία που κάνει».

Για το αν φαινόταν πως θα ξεχωρίσει: «Σίγουρα το παιδί ξεχώριζε. Όλα αυτά τα παιδιά ξεχωρίζουν από μικρή ηλικία, έχουν το ταλέντο και το δείχνουν στην πορεία, απλά μετά τα 15 τους χρόνια δεν ξέρουμε που θα καταλήξουν και ποιο θα είναι το μέλλον τους. Έχει να κάνει με την οικογένεια και την ομάδα, το πόσο θα τα στηρίξουν. Οι γονείς του Χρήστου, ήταν δίπλα του, τρέξανε για τον Χρήστο και τα κατάφεραν. Νιώθουμε περήφανοι επειδή πέρασε από την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να τον στηρίξουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα» είπε και κατέληξε λέγοντας αυτό που πλέον έχει αντιληφθεί ολόκληρη η ποδοσφαιρική χώρα: «Το παιδί το έχει, είναι «killer». 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα