Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ Σούπερ Σίλβα, χάρισε τη νίκη στον Άρη

Ο Σούπερ Σίλβα, χάρισε τη νίκη στον Άρη

Με έναν εξαιρετικό Σιαντέ Σίλβα, ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Άκη Μάντζιο και με ένα γκολ και μία ασίστ υπέγραψε το τρίποντο των «κιτρινόμαυρων» που έφτασαν τους 54 βαθμούς και εδραιώνονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 9’ ο Βαλιέντε πήρε το «ριμπάουντ» από κεφαλιά του Σίτο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα. Όμως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ κάτι που πιστοποιήθηκε και από το VAR.

Στο 23’, οι Αρκάδες πλησίασαν στο γκολ όμως το σουτ του Φερνάντεθ με εξουδετερωμένο τον Κουέστα πέρασε άουτ.

Ο Άρης ήταν πολύ υποτονικός στο πρώτο μέρος αλλά θα μπορούσε να βρει το γκολ με την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα στο 36’ που έφυγε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία στο 48’ με τον Δεληζήση να κόβει πάνω στη γραμμή το γύρισμα του Φερνάντεθ.

Έκτοτε ο Άρης ξύπνησε και πήρε τα ηνία του αγώνα. Η πίεση που άσκησε καρποφόρησε στο 69’ μέσω μίας αντεπίθεσης. Ο Σάσα με υπέροχη διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Σιαντέ Σίλβα που έφυγε ταχύτατα στην κόντρα ξεπέρασε και τον Παπαδόπουλο και με πλασέ στην άδεια εστία έγραψε το 1-0 για τον Άρη.

Στη συνέχεια, ο Παπαδόπουλος ήταν αυτός που αρνήθηκε το δεύτερο γκολ στον Άρη, νικώντας δύο φορές τον Μάνο στο 85’ και στο 87’. Η τρίτη όμως ήταν και η φαρμακερή καθώς ο φορ του Άρη εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Σιαντέ Σίλβα και κλείδωσε το τρίποντο με το 2-0.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα