Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά“Ο Καμάτσο θέλει να παίξει στον Άρη”

“Ο Καμάτσο θέλει να παίξει στον Άρη”

Ο ρεπόρτερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρικάρντο Γρανάδα, μίλησε για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ραφαέλ Καμάτσο ενώ αποκάλυψε ότι την περίπτωσή του κοίταξε και ο ΠΑΟΚ. Ακόμα, σχολίασε πως ο Πορτογάλος εξτρέμ προτιμά τους “κιτρινόμαυρους” από τον “Δικέφαλο”, γιατί “του αρέσει παραπάνω το πρότζεκτ”.

Μεταξύ άλλων, ο Ρικάρντο Γρανάδα δήλωσε στο Metropolis:

Τι γίνεται με τον Καμάτσο: «Οι πληροφορίες που έχουμε για τον ενδιαφέρον του Άρη είναι ότι του αρέσει το πρότζεκτ, οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει από ό,τι ξέρουμε και η ρήτρα αγοράς είναι 3 εκατομμύρια. Είναι περίπου το μισό από τα 5 εκατομμύρια που πλήρωσε η Σπόρτινγκ στη Λίβερπουλ το 2019. Δεν είναι υποχρεωτική η ρήτρα. Αν ο Άρης θέλει να τον αγοράσει τα δίνει, αν όχι ο παίκτης γυρίζει στη Σπόρτινγκ».

Τι θέλει ο παίκτης και το ενδιαφέρον της Μπέρνλι: «Δεν υπάρχει η Μπέρνλι στο μυαλό του. Πιστεύω ότι ο Καμάτσο θέλει να παίξει στον Άρη. Ξέρει για τον Χερμάν Μπούργος που δούλεψε με επιτυχία στη Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλει να δουλέψει μαζί του γιατί εκτιμά ότι μπορεί να παίξει και να γίνει καλύτερος».

Γιατί ο Καμάτσο δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του: «Όταν ήταν νέος έπαιξε στη Λίβερπουλ, οπωσδήποτε έχει ταλέντο αλλά όταν ήρθε στη Σπόρτινγκ έπεσε σε περίοδο αστάθειας, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να λάμψει. Έχασε τη αυτοπεποίθηση του. Ακολούθησαν δύο δανεισμοί, η μια από αυτές τις ομάδες υποβιβάστηκε. Γι αυτό αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό. Θέλει να αλλάξει τη ζωή του και να βρει μια ομάδα για να δείξει το ποδόσφαιρό του. Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Πορτογαλία. Ενδιαφέρθηκε και ο ΠΑΟΚ αλλά προτιμάει τον Άρη, του αρέσει παραπάνω το πρότζεκτ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα