Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟ Ιτούδης αλλάζει τα πάντα στην Εθνική – Οι παίκτες θα μένουν...

Ο Ιτούδης αλλάζει τα πάντα στην Εθνική – Οι παίκτες θα μένουν σπίτια τους

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει τον δικό του τρόπο και οι αλλαγές στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Eurobasket 2022 είναι σημαντικές σε σχέση με το παρελθόν.
Μετά από πολλά χρόνια η Εθνική ομάδα έχει ξανά έναν προπονητή από την ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ετοιμάζεται να το οδηγήσει στο προσεχές Eurobasket όπου στόχος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μετάλλιο. Αυτό, που αγνοείται από το 2009.

Με την έλευσή του ο Έλληνας προπονητής έχει φέρει και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται η Εθνική. Μία από τις πιο μεγάλες είναι πως οι προπονήσεις γίνονται στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες δεν μένουν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο, αλλά είναι στα σπίτια τους.

Συνήθως οι Εθνικές ομάδες μαζεύονται σε ένα ξενοδοχείο πριν από μεγάλες διοργανώσεις. Μέχρι πρότινος η «Επίσημη Αγαπημένη» πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι συνδυάζοντας δουλειά και διαμονή στο Montana.

Aυτά δεν υπάρχουν φέτος καθώς ο Ιτούδης και οι συνεργάτες του θεωρούν πως είναι καλύτερο όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες να μένουν στα σπίτια τους και να είναι μαζί με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν θεωρούν ότι ένας… εγκλεισμός της ομάδας θα έκανε καλό στους αθλητές. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι Νικ Καλάθης και Τάιλερ Ντόρσεϊ οι οποίοι μένουν σε ξενοδοχείο γιατί δεν έχουν δικό τους σπίτι στην Αθήνα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως φέτος η ΕΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με εταιρεία catering και στο ΟΑΚΑ υπάρχει καθημερινά φαγητό, με τους παίκτες να τρώνε στο γήπεδο και να παίρνουν μάλιστα μερίδες για το βραδινό τους, ώστε να μην παρεκκλίνει κανείς από το πρόγραμμα.

πηγή in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα