Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι, θα κερδίσει 2-1»

«Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι, θα κερδίσει 2-1»

Ο πολύπειρος προπονητής, Γιώργος Βαζάκας, μιλώντας αποκλειστικά στο metrosport.gr αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ενώ έκανε και τη δική του πρόβλεψη για το σκορ που θα έχουμε στο Βικελίδης.

Ο 60χρονος κόουτς στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι. Είναι μία ομάδα που σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και δεν δέχεται πολύ εύκολα γκολ κάτι που δεν βλέπαμε να συμβαίνει τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν επηρεάζει η απουσία του κόσμου σε μια τόσο σπουδαία αναμέτρηση:

«Ο Άρης έχει καλύτερη ψυχολογία και πάντα αβαντάζ είναι η έδρα ανεξαρτήτως αν βρίσκεται ο κόσμος ή όχι στις εξέδρες. Φυσικά όλοι μας θα θέλαμε την παρουσία του κόσμου σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποδράσει από το Βικελίδης:

«Ο ΠΑΟΚ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχε προ διετίας. Είναι διαφορετικός και έχει αποδυναμωθεί. Βέβαια, έχει φέτος τον Τζόλη που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και τραβάει στις πλάτες του την ομάδα, αλλά δεν θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει τον φετινό Άρη. Το μειονέκτημά του είναι ότι δεν μπορεί να κερδίσει με ευκολία κανένα παιχνίδι. Υστερεί σε αυτό, ενώ ο Άρης ξέρει τι ζητάει από κάθε αναμέτρηση».

Για το αν ο Άρης φέτος μπορεί να κάνει την υπέρβαση:

«Σίγουρα ο Άρης θα είναι μέσα στην τριάδα της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός υπερέχει απ΄ όλους και είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούν Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ».

Μια πρόβλεψη του σκορ για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Το ματς θα κριθεί στο γκολ και πιστεύω ότι ο Άρης θα κερδίσει 2-1 τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα