Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Κυρίαρχος ο Δικέφαλος με τριάρα

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Κυρίαρχος ο Δικέφαλος με τριάρα

Αν και ο ΟΦΗ κατά διαστήματα προσπάθησε να βάλει πίεση για να επιστρέψει στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε όλες τις απαντήσεις και με το εμφατικό 1-3 έκανε το 4/4 στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και συνέχισε την βαθμολογική του αναρρίχηση, βάζοντας παράλληλα «στοπ» στο αήττητο των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Λουτσέσκου, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να αστοχεί δύο φορές από πλεονεκτική θέση, πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα.

Στο 15′ ο Πολωνός εξιλεώθηκε αφού μετέτρεψε σε ασίστ την εξαιρετική μπαλιά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, γράφοντας με το κεφάλι το 0-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΟΦΗ έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις γύρω από τα καρέ του ΠΑΟΚ, με αρκετές στημένες μπάλες στα πέριξ της περιοχής των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο ο Πασχαλάκης ήταν εκεί για να φωνάξει «παρών» όποτε κι αν χρειάστηκε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Ο Δικέφαλος ήθελε στο δεύτερο μέρος να «καθαρίσει» το παιχνίδι και αυτό έκανε, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον ΟΦΗ να σκεφτεί ότι μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 56′ κέρδισε φάουλ στα όρια της περιοχής και αριστερά όπως έκανε επίθεση ο ΠΑΟΚ. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και με υπέροχο πέρασμα της μπάλας πάνω από το τείχος, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε σε φάση διαχείρισης του παιχνιδιού, ψάχνοντας παράλληλα και το τρίτο γκολ που θα διέλυε κάθε υποψία αμφιβολίας.

Ένα εξαιρετικό ξεδίπλωμα της επίθεσης των «ασπρόμαυρων» από τα δεξιά, ο Ροντρίγο μοίρασε στον Ντούγκλας που με άπιαστο πλασέ μέσα από την περιοχή άφησε «άγαλμα» τον Επασί, για το 0-3 στο 71′.

Από εκεί και πέρα οι δύο προπονητές προχώρησαν σε «φρεσκάρισμα» με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει τις απαραίτητες ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, περνώντας σταδιακά στο παιχνίδι τους Σίντκλεϊ, Άκπομ, Μιτρίτσα, Εσίτι, Κωνσταντέλια.

Στο τέλος τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της τιμής, με μια υπέροχη εκτέλεση του Ναμπί μέσα από τον περιοχή,  που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη, για το τελικό 1-3 στις καθυστερήσεις.

πηγή thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα