Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟλυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την πρόκριση στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την πρόκριση στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη, σήμερα στις 20:00 στον Πειραιά με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια πρόκριση τα τελευταία χρόνια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να καλείται να παίζει για δύο αποτελέσματα αρκεί να σκοράρει στο Φάληρο.

Το παρών στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν θα δώσει ο αρχηγός του δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια που παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε εν τέλει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε από την ρεβάνς ενάντια στη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

Έτσι, ο Λουτσέσκου καλείται να βρει λύσεις και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα σύμφωνα με τα αγωνιστικά του σχέδια προκειμένου ο ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί τον τίτλου του Κυπελλούχου Ελλάδας.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Κλειστά τα χαρτιά του Λουτσέσκου

Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε τις τελευταίες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με τα πρόσωπα που θα επιλέξει στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που επέλεξε για την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της Τούμπας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να βρίσκεται σταθερά κάτω από τα δοκάρια των ασπρόμαυρων, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Σίντκλεϊ να παίρνουν φανέλα βασικού από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να κινείται ο Γιάσμιν Κούρτιτς ενώ οι Χάρης Τσιγγάρας και Ντόουγκλας Αουγκούστο διεκδικούν μια θέση στο πλευρό του.

Στην περίπτωση που επιλεχθεί ο πρώτος για αυτήν, ο Βραζιλιάνος αναμένεται να τοποθετηθεί λίγο πιο μπροστά τους ενώ στη δεξιά πλευρά της επίθεσης σίγουρος είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Όσον αφορά το αριστερό «φτερό» εκεί η θέση παίζεται ανάμεσα στους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα ενώ «αιχμή του δόρατος» για την ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι για ακόμη ένα παιχνίδι ο Τσούμπα Άκπομ, τη στιγμή που και ο Νέλσον Ολιβέιρα φωνάζει παρών στις τελευταίες αναμετρήσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα