Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟλυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Αϊτεκίν «σφυρίζει» το ντέρμπι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Αϊτεκίν «σφυρίζει» το ντέρμπι

Διαιτητής με παρουσία στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο συλλόγων ο Ντενίζ Αϊτεκίν θα βρεθεί το βράδυ της Κυριακής (20:30) στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Με εμπειρίες από ματς ομίλων Champions League, Europa League, προκριματικά Euro και αρκετά ακόμα σπουδαία ματς, ο Γερμανός ρέφερι έρχεται στην Ελλάδα για το σημαντικό παιχνίδι στο Φάληρο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η σχέση του με την χώρα μας ξεκίνησε το 2011 στην Elite Round όπου είχε βρεθεί σε ματς της Εθνικής κ-19 απέναντι στη Σλοβακία με νικήτρια την «γαλανόλευκη» με σκορ 2-1, ενώ ήταν παρών και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, όταν η ελληνική ομάδα επικράτησε 1-0 της Σλοβακίας εντός έδρας.

Σε συλλογικό επίπεδο ήταν εκείνος που ορίστηκε για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τα playoffs των προκριματικών του Europa League της σεζόν 2014-2015. Οι Αρκάδες είχαν ηττηθεί με σκορ 3-1.

Και με την Κύπρο έχει μια μικρή εμπειρία, όταν ο ΑΠΟΕΛ επισκέφθηκε την Βαρκελώνη και ηττήθηκε 1-0 από την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2014-2015.

Ο Αϊτεκίν ήταν παρών και στην ιστορική ανατροπή των «μπλαουγκράνα» κόντρα στην Παρί στους «16» του Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, με το αξέχαστο 6-1 στο «Καμπ Νόου».

πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα