Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟλυμπιακοί Αγώνες: Σάλος με την προσπάθεια Πετρουνια που δε μεταδόθηκε - Τι...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σάλος με την προσπάθεια Πετρουνια που δε μεταδόθηκε – Τι έγινε

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το πρωί του Σαββάτου (24.07.2021), ωστόσο η προσπάθεια του δεν μεταδόθηκε ποτέ.

Τις τελευταίες ώρες, έχει προκληθεί σάλος, καθώς πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που περίμεναν να δουν την προσπάθεια του Πετρούνια, που αποτελεί ένα από τα φαβορί της ελληνικής αποστολής για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Μετά τις «βολές» που δέχθηκε, η ΕΡΤ πήρε επίσημα θέση μέσα από τον λογαριασμό στο Τwitter, τονίζοντας πως έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020».

Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε σχολιάσει στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Δείτε την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα