Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά“Ξεκόλλησε” και πέρασε… αέρας από το Αγρίνιο!

“Ξεκόλλησε” και πέρασε… αέρας από το Αγρίνιο!

Σκοράροντας δις στο πρώτο ημίχρονο από το σημείο του πέναλτι και κρατώντας εύκολα το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος, ο Άρης επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 20η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν τις διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 5’. Σκόρερ για την ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν ο Χαβιέ Ματίγια, με τον Ισπανό να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Εντιαγέ μετά από μαρκάρισμα του Φλόρες. Παρά το γκολ που τον έφερε πίσω στο σκορ ο Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω και στο 11’ ο Καρέλης κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, αλλά το τέρμα που σημείωσε ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Άρης ανέβασε το προβάδισμα του με τον Καμαρά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που έκανε ο Μελίσσας στον Μαντσίνι. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να διαχειριστούν στο σκορ, μην αφήνοντας τους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί για την εστία του Σιαμπάνη. Στην μοναδική φάση που η ομάδα του Αγρινίου μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, ο Καρέλης είδε τον Έλληνα κίπερ να αποκρούει εντυπωσιακά το πλασέ του. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το τρίτο γκολ, όταν το δυνατό σουτ του Μπρούνο Γκάμα σταμάτησε στο δοκάρι του Μελίσσα.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανεβάσει την πίεση του προς την περιοχή του Άρη, αναλαμβάνοντας την κατοχή της μπάλας. Στο 47’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μεντόσα, αλλά ο Σιαμπάνης κράτησε το μηδέν με εντυπωσιακή επέμβαση. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, με τον Μεντόσα να απειλεί ξανά στο 60’ όταν το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος ανακάτεψε την… τράπουλα, με τον Άρη να ισορροπεί την εικόνα της αναμέτρησης, με τον Ιτούρμπε στο 68’ να στέλνει την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό, με τους «κιτρινόμαυρους» να κρατάνε εύκολα το υπέρ τους σκορ μέχρι το τριπλό σφύριγμα της λήξης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μάλης, Βργκοτς (63’ Μάρτενσον), Αντούνες, Φλόρες (84’ Τσιγγάρας), Μεντόσα, Ντουάρτε (63’ Βέργος), Μπαρμπόσα (84’ Μπελεβώνης), Καρέλης (63’ Μόρσεϊ).

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (83’ Σάκιτς), Μαντσίνι (62’ Ματέο Γκαρσία), Εντιαγέ (83’ Μάνος), Γκάμα (62’ Ιτούρμπε), Καμαρά (90′ Λόπεθ).

sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα