Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΞεκινά σήμερα το 6ο τουρνουά υδατοσφαίρισης "Φοίβος Water Polo Cup" στο δημοτικό...

Ξεκινά σήμερα το 6ο τουρνουά υδατοσφαίρισης “Φοίβος Water Polo Cup” στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου “Άγγελος Βλαχόπουλος” πρόκειται να πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου το 6ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης “Φοίβος Water Polo Cup”.

Πρόκειται για ένα τουρνουά πόλο, το οποίο διοργανώνεται από τον δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον σύλλογο ΠΑΣ Φοίβος και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης και για πρώτη φορά με το τμήμα υδατοσφαίρισης της Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκάστρου.

Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού, κ. Κώστας Μοσχοβόπουλος αναφέρει: “Διοργανώνουμε και φέτος στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου ”Άγγελος Βλαχόπουλος”, το τουρνουά πόλο εφήβων. Αποτελεί σημαντικό γεγονός για το Κολυμβητήριο και για τον τόπο μας, καθώς κατά την διάρκεια του τουρνουά τα βλέμματα όσων ασχολούνται με τον υδάτινο αθλητισμό θα είναι στραμμένα εδώ.”

Συγκεκριμένα το τουρνουά θα αρχίσει σήμερα στις 19:00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα με τις απονομές μεταλλίων στους συμμετέχοντες αθλητές. Σε αυτό θα συμμετέχουν οχτώ ομάδες υδατοσφαίρισης εφήβων και κορασίδων, με τις έξι να προέρχονται από την Θεσσαλονίκη και τις από Αθήνα.Ο λόγος για τς ομάδες, Φοίβος, ΚΑΩ, ΠΑΟΚ, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ΟΦΘ, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Μίλων Νέας Σμύνης και Νηρέας Γέρακα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα