Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝόβακ Τζόκοβιτς: Όλοι οι αριθμοί που πρέπει να ξέρετε

Νόβακ Τζόκοβιτς: Όλοι οι αριθμοί που πρέπει να ξέρετε

Η υπόθεση Τζόκοβιτς συνεχίζει να κλέβει το ενδιαφέρον του Αυστραλιανού Όπεν που αρχίζει στην Αυστραλία, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα αγωνιστεί ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, έχουν γίνει γνωστές διάφορες ιστορίες για τον Νόλε και για τις εξωαγωνιστικές δραστηριότητές του, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι αριθμοί του εντός κορτς, οι οποίοι εντυπωσιάζουν.

Ο Σέρβος γίγαντας, ύψους 1,88 μέτρων, διανύει το 34 έτος της ηλικίας του, γεννημένος στις 22 Μαΐου 1987 στο Βελιγράδι.

Επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί και να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στην Μελβούρνη, πράγμα που αν το καταφέρει και φέτος θα τον μετατρέψει στον τενίστα με τα περισσότερα Γκραντ Σλαμ στην ιστορία του αθλήματος, ξεπερνώντας τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφα Ναδάλ που μετρούν επίσης από 20 τίτλους.

Ο δεξιόχειρας άσος συνολικά στην καριέρα του έχει κατακτήσει 86 τίτλους, οι οποίοι του έχουν… γεμίσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του με 155 εκατ. δολάρια, ενώ το Αυστραλιανό Όπεν μοιάζει το αγαπημένο του αφού το έχει κατακτήσει συνολικά εννέα φορές, όντας μάλιστα απόλυτος κυρίαρχος του τουρνουά την τελευταία τριετία.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα