Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝικητής ο Μακεδονικός στο ματς - «θρίλερ» με τον ΠΑΟΚ Β'

Νικητής ο Μακεδονικός στο ματς – «θρίλερ» με τον ΠΑΟΚ Β’

Τον χαρακτηρισμό «ντέρμπι» επιβεβαίωσε πλήρως η εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον ΠΑΟΚ Β’, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Στο πιο θεαματικό ματς της φετινής σεζόν μέχρι στιγμής, ο Μακεδονικός επικράτησε με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή του ΠΑΟΚ Β’ και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Αναγνωριστικό ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τις δύο ομάδες, αλλά πολύ γρήγορα δέχθηκε το πρώτο γκολ, στην πρώτη τελική του Μακεδονικού. Μια λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Παντεκίδη έδωσε την ευκαιρία στον Σιμόνι να πάρει τη μπάλα και να μπει στην περιοχή, για να νικήσει τον Μοναστηρλή από κοντά, γράφοντας το  1-0 μόλις στο 5′.

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» έδειχναν αιφνιδιασμένοι από αυτή την εξέλιξη, με τους γηπεδούχους να λαμβάνουν τα «ηνία» της αναμέτρησης, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες για να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα

Μάλιστα, πλήρωσαν τους αντιπάλους τους με το… ίδιο νόμισμα, καθώς πέτυχαν γκολ στη δική τους πρώτη τελική προσπάθεια προς την εστία.

Τελικά, το γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με παρόμοιο τρόπο. Ο Δαρέλας έκανε νέα κούρσα από τα αριστερά, γύρισε στο ύψος του πέναλτι με την άμυνα να διώχνει σε πρώτο χρόνο, αλλά τον Κανίς να βρίσκεται στο σωστό σημείο για να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει με δυνατό σουτ το 1-2 για τον ΠΑΟΚ Β’.

Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξιάδη δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, αφού στην τελευταία το φάση ο Χάσεκ πήρε το «ριμπάουντ» από την απομάκρυνση της μπάλας, ισοφαρίζοντας σε 2-2, στο 45+3′, με το 2-2 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο φινάλε του αγώνα ένα ακόμα αβίαστο λάθος στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ Β, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Στέλιου Μαλεζά να επανακτήσει το προβάδισμα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να καθαρίσει τη φάση, από την αδράνεια ο Τσιλιγγίρης είδε τη μπάλα να του στρώνεται, για να κάνει από κοντά το τελικό 3-2.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα