Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά«Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά, σ' αγαπώ αδερφέ μου» - Συγκινεί...

«Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά, σ’ αγαπώ αδερφέ μου» – Συγκινεί το «αντίο» του Μιχάλη Μουρούτσου στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Δυο αθλητές που χάρισαν στην Ελλάδα και το Tae Kwon Do Ολυμπιακά μετάλλια. Μιχάλης Μουρούτσος και Αλέξανδρος Νικολαΐδης συνέδεσαν τα ονόματά τους με το άθλημα. Ο θάνατος του δεύτερου, άφησε τον πρώτο απαρηγόρητο.

Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do στους Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν εκείνος που άνοιξε τον δρόμο, με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να συνεχίζει τις επιτυχίες τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και του Πεκίνου το 2008.

Η είδηση πως ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης νικήθηκε από τον καρκίνο, σόκαρε τους πάντες. Ειδικά όσους τον γνώριζαν. Ο Μιχάλης Μουρούτσος, σε ανάρτησή του για τον φίλο και συναθλητή του, ράγισε καρδιές με το αντίο του. «Σ’ αγαπάω αδερφέ μου» ήταν η τελευταία φράση της συγκινητικής του ανάρτησης.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Μιχάλης Μουτσούτσος γνωρίστηκαν το 1996 και έζησαν μαζί χαρές και λύπες. «Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ’ αγαπώ αδερφέ μου», ήταν τα λόγια αποχαιρετισμού…

Η ανάρτηση του Μιχάλη Μουρούτσου

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκίνησες από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου. Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες, χαρούμενες, δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σ’ αγαπώ αδερφέ μου».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα