Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΝέο ...έγκλημα με ήττα για τον Άρη!

Νέο …έγκλημα με ήττα για τον Άρη!

Με τη αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών να είναι κάτι περισσότερο από εμφανής ο Άρης γνώρισε εκτός έδρας ήττα (1-0) από τον Ιωνικό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την αναμέτρηση με νευρικότητα κάτι που έφερε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή. Από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους, ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε τα δεδομένα, μην αφήνοντας τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να φανούν απειλητικοί. Μάλιστα μετά το πρώτο τέταρτο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και στο 22’ κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τον Λένις, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ μετά την υπόδειξη του VAR.

Από εκεί εκείνο το σημείο και μετά ο Άρης παρουσίασε καλύτερη εικόνα στα μετόπισθεν, με τα λάθη πάντως να μην του επιτρέπουν τη δημιουργία καλών στιγμών. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, οι Θεσσαλονικείς κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και στο 43’ ο Χουάν Ιτούρμπε βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του Χουτεσιώτη, με την μπάλα να φεύγει εκτός τελικής γραμμής. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαντσίνι να απειλήσει, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, βάζοντας τους Γκάμα και Άλι στον αγωνιστικό χώρο. Οι αλλαγές έδωσαν περισσότερο επιθετική πνοή στον Άρη. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ικανό να φέρει κάτι παραπάνω, από την στιγμή που οι γηπεδούχοι με την εξαιρετική τους αμυντικοί λειτουργία είχαν τις απαραίτητες απαντήσεις.

Η υπεροχή των «κιτρινόμαυρων» συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, με την αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών εντός έδρας να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Με το πέρασμα του χρόνου, τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον Ιωνικό να πάρει ανάσες και να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θέλησαν να πιέσουν περισσότερο, με καλύτερη ανάπτυξη. Στο 81΄ο Χαΐροβιτς με κεφαλιά έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αλί να απειλήσει. Και ενώ ο Άρης πίεζε για το γκολ, ο Ιωνικός στο 86’ κατάφερε να σκοράρει με το δυνατό σουτ του Αοσμάν, στο οποίο φέρει ξεκάθαρη ευθύνη ο Ντένις.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Γκοτσούλιας (54’ Κάνιας), Ντάλσιο, Καμπράλ (88’ Κιάκος), Aοσμάν (88’ Βαφέας), Λένις (28’ Ματσούκας), Τουράμ.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σάκιτς (57’ Γκανέα), Φαμπιάνο. Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Σάσα, Εντιαγέ, Ιτούρμπε (46’ Γκάμα), Μπερτόγλιο (46’ Άλι), Μαντσίνι (68’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (83΄Μάνος).

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα