Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΝέος ''πονοκέφαλος'' για Λουτσέσκου

Νέος ”πονοκέφαλος” για Λουτσέσκου

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Δικέφαλο του Βορρά μετά τον αγώνα με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας, μετρώντας πέντε ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να δώσουν το παρών στο κανονικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές συνεχίζεται η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά και συγκεκριμένα τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τους Λευτέρη Λύρατζη, Ίνγκι Ίνγκασον, Μάριο Τσαούση κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί να δουλεύουν ατομικά και τον Γιασμίν Κούρτιτς να κάνει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ ο Ιβάν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες.

 

«Ο στόχος στο Κύπελλο Ελλάδας επετεύχθη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (15.12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναιτωλικού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ.

Οι βασικοί στο παιχνίδι της Καλαμάτας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίαν, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμαση, rondo, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.’

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα