Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜπέος: Πρόταση από τον κ. Σαββίδη δεν έγινε ποτέ

Μπέος: Πρόταση από τον κ. Σαββίδη δεν έγινε ποτέ

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη στο ΟΡΕΝ» ο Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε στα σενάρια περί ενασχόλησής του με τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και την μάχη της παραμονής στα Play Out.

Είπε μεταξύ άλλων:

Για το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό: «Εγώ δεν θα το ακύρωνα το γκολ του Παναιτωλικού αν ήμουν διαιτητής. Ο λόγος; Για τον φίλο μου τον Κούγια να έχει λίγο σασπένς στις τελευταίες θέσεις. Δεν τον βοηθάω. Οι παίκτες παίζουν τα παιχνίδια για να κερδίσουν. Μόνο εδώ νομίζετε ότι έγινε, το έστησαν, το έφτιαξαν.

Δεν ξέρω αν γίνεται ή αν δεν γίνεται. Εγώ δεν ήθελα να κερδίσει η ομάδα μου καθώς ήθελα να έχει ένα σασπένς μέχρι το τέλος. Για εμάς ήταν αδιάφορο το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσα να πάω να πω στους παίκτες κάτσε και χάστε. Δεν γίνονται αυτά από τον Αχιλλέα τον Μπέο. Έπαιξαν για τη φανέλα, την ιστορία, την αξιοπρέπεια, την τιμιότητα.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι έλεγαν να μην κερδίσουμε για να υπάρχει ενδιαφέρον. Εγώ πιστεύω ότι η Λάρισα μετά τον Ιανουάριο έκανε κάποιες καλές και σωστές κινήσεις αλλά όπως βλέπετε ο φίλος μας, ο Αλέκος, όπου και αν πηγαίνει του επιφυλάσσουν ιδιαίτερη υποδοχή. Δεν είναι ωραίο. Ποιος τα δημιουργεί όμως; Βγες Αλέκο λίγο κάνουμε παιχνιδάκι, να ανεβάσουμε τα αίματα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν είπα ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολο γιατί είμαι και Δήμαρχος και προσφέρω ένα κοινωνικό έργο εκεί. Έχω φίλους εκεί και δεν μπορώ να τους πουλήσω.

Για τον ΠΑΟΚ είπα ότι είμαι φίλος και με την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και αν ποτέ διοικούσα την ομάδα θα ήταν θέμα χρόνου το πότε θα παίρναμε τίτλους. Τιμώ την ψήφο των πολιτών του Βόλου και παραμένω Δήμαρχος εκεί. Φυσικά, θα συνεχίσω αν το επιθυμούν οι πολίτες του Βόλου.

Είναι διαφορετικό να είσαι παράγοντας σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους. Είναι ελκυστικός. Πρόταση από τον κ. Σαββίδη δεν έγινε ποτέ. Συζητήσεις με άτομα έγιναν αλλά με αθώες και αγνές προθέσεις. Σημασία έχει όμως ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και με μια δυνατή οικογένεια πίσω του. Η σημερινή εικόνα όμως με λυπεί».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα