Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜουντιάλ 2022: Στην αποστολή της Σερβίας ο Ζίβκοβιτς, εκτός ο Γκατσίνοβιτς

Μουντιάλ 2022: Στην αποστολή της Σερβίας ο Ζίβκοβιτς, εκτός ο Γκατσίνοβιτς

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στο Μουντιάλ σε αντίθεση με τον μέσο της ΑΕΚ που παρά την εξαιρετική του εικόνα δεν κλήθηκε στην αποστολή της Σερβίας για το Κατάρ.

Στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ κλήθηκε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Μάλιστα, ο «δικέφαλος του βορρά» εξέφρασε στα social media την περηφάνια του συλλόγου για την παρουσία του ποδοσφαιριστή στο Μουντιάλ.

Στον αντίποδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς, δεν συμπεριέλαβε τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ παρά το γεγονός πως ο έμπειρος μέσος ήταν εξαιρετικός τόσο με την φανέλα του Παναθηναϊκού όσο και με εκείνη της Ένωσης τον τελευταίο χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Aναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Σερβίας έχει ως εξής:

Τερματοφύλακες: Μάρκο Ντμίτροβιτς, Πρέντραγκ Ράικοβιτς, Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Αμυντικοί: Στέφαν Μίτροβιτς, Νίκολα Μιλένκοβιτς, Στραγίνια Πάβλοβιτς, Μίλος Βελίκοβιτς, Φιλίπ Μλαντένοβιτς, Στραγίνια Εράκοβιτς, Σρντιάν Μπάμπιτς

Μέσοι: Μενάνια Γκούντελι, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Σάσα Λούκιτς, Μάρκο Γκρούιτς, Φιλίπ Κόστιτς, Ούρος Ράτσιτς, Νεμάνια Μακσίμοβιτς, Ιβάν Ίλιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ντάρκο Λάζοβιτς

Επιθετικοί: Ντούσαν Τάντιτς, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Ντούσαν Βλάχοβιτς, Φίλιπ Ντούριτς, Λούκα Γιόβιτς, Νεμάνια

 

Πηγή:naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα