Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜουντιάλ 2022: Έως και 200.000 ταξιδιώτες κάθε μέρα θα βρίσκονται στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Έως και 200.000 ταξιδιώτες κάθε μέρα θα βρίσκονται στο Κατάρ

Το Κατάρ αναμένει να υποδέχεται έως και 200.000 ταξιδιώτες κάθε μέρα στα αεροδρόμιά του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις αεροπορικές εταιρείες να εκτελούν δεκάδες καθημερινά δρομολόγια, όπως δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Κατάρ.

«Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad και το προηγούμενο διεθνές αεροδρόμιο της Ντόχα διπλασιάσουν τη χωρητικότητά τους, προκειμένου να υποδέχονται 200.000 επιβάτες την ημέρα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways,  Ακμπάρ αλ-Μπακέρ.

Προκειμένου να αυξηθούν οι αεροπορικές συνδέσεις με τις 31 χώρες (εκτός από το Κατάρ),  που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ 2022, θα διακοπούν ή θα μειωθούν οι αεροπορικές συνδέσεις με τις χώρες που δεν συμμετέχουν στο τουρνουά, πρόσθεσε ο αξιωματούχος, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Αρχής Τουρισμού του Κατάρ.
Το μικρό και πλούσιο εμιράτο αναμένει να υποδεχθεί μεταξύ 1,2 και 1,4 εκατομμυρίων φιλάθλων που αναμένονται μεταξύ 21 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου.

Οι αεροπορικές εταιρείες Saudia, Kuwait Airways, Flydubai και Oman Air θα οργανώσουν περισσότερα από 160 δρομολόγια μετ’ επιστροφής την ημέρα από τις 20 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα