Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜια εντεκάδα μεταγραφών για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Μια εντεκάδα μεταγραφών για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ολόκληρη εντεκάδα ποδοσφαιριστών απέκτησε η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην προσπάθεια ενίσχυσης του για την συνέχεια του πρωταθλήματος της SL2.

Συγκεκριμένα στην ομάδα του “ημίθεου” στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εντάχθηκε τερματοφύλακας Απόστολος Τσιλιγγίρης, καθώς ο Βελλίδης θα καθυστερήσει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ο νεαρός Σόβα που προέρχεται από την Κ-19 και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, οπως και οι πάγιοι αμυντικοί Σπύρος Κωτσόπουλος (δεξια) και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης (αριστερα). Παράλληλα ενίσχυση υπήρξε και στην μεσαία γραμμή με τους Γιωργο Νεοφυτίδη και Χρήστο Σταυρόπουλο και φυσικά την επιστροφή του Μανώλη Πατράλη. Τέλος ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση υπήρξε στην γραμμή της επίθεσης με την έλευση του Κωστίκα που αγωνιζεται στα άκρα αλλά και τους τρεις ξένους που θα κληθούν να κάνουν την διαφορα. Πρόκειται για τον Euggenio Isnaldo, τον Κολομβιανό Aroyo και τον Yanis Germus.

Στον αντίποδα αποχώρησαν από το ρόστερ του “γηραιού” επτά συνολικά ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Silva, ο Eneco Capilla, David Stoicevic , Μιχάλης Τσουμάνης που σε καμία περίπτωση δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και δεν μπορούσαν να καταλαμβάνουν και στην συνέχεα θέση στο ρόστερ.

Πηγή:iraklis1908.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα