Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε 1000 φίλους της η Μπριζ στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με...

Με 1000 φίλους της η Μπριζ στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Την προσοχή των οπαδών της εφιστά η διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ, εν όψει του ταξιδιού τους στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 18 Απριλίου.

Συγκεκριμένα όπως γνωστοποίησε η Βελγική ομάδα περισσότεροι από 1.000 υποστηρικτές της θα μεταβούν στην Ελλάδα για τον μεγάλο προημιτελικό του Europa Conference League. όντας σε εγρήγορση μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν την περασμένη Πέμπτη 11 Απριλίου στην πόλη της Φλάνδρας.

Αναλυτικότερα ο Βελγικός σύλλογος στην ανακοίνωση του αναφέρει τα ακόλουθα:

“Την Πέμπτη η Κλαμπ Μπριζ θα δώσει το δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, και περισσότεροι από 1.000 οπαδοί θα κάνουν το ταξίδι για να προσπαθήσουν να την σπρώξουν σε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η Κλαμπ καλεί τους οπαδούς του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα. Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της ομάδας έξω από το γήπεδο. Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών της ομάδας και τον τοπικών αρχών.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια διάσκεψη με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα ασφαλείας, ενόψει του παιχνιδιού”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα