Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜε τα “πιτσιρίκια” της Ντόρτμουντ

Με τα “πιτσιρίκια” της Ντόρτμουντ

Γεια σας φίλοι! «Δοκάρι» την Κυριακή, με τα δύο παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα. Η Ντάρμστατ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε αποδράσει με το διπλό από το Αμβούργο.

 

Στο 1-1 «κόλλησε» η Χάρτμπεργκ στην έδρα της Λίντσερ. Δεν άντεξε τα τελευταία λεπτά και η αλήθεια είναι πως η Λίντσερ από τύχη δεν γύρισε το παιχνίδι εν τέλει. Όπως και να έχει τα διπλά ήταν σε λάθος απόδοση, μας έλειψε η τύχη για να «τιμωρήσουμε» τον Book.

 

Τρίτη σήμερα και ασφαλώς έχουμε παιχνίδι με ευρωπαϊκό φόντο, όμως παράλληλα έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική στην Dritte Liga. Αρκετό ενδιαφέρον (όχι τόσο στοιχηματικό) λοιπόν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Γερμανία.

Dritte Liga – Αντεπιθέσεις «φωτιά» η Ντόρτμουντ ΙΙ

Πάρα πολλά παιχνίδια στο μενού που με μπερδεύουν, γενικότερα κακές «διασταυρώσεις». Επίσης, τα περισσότερα που κύκλωσα είχαν σωστή απόδοση, επομένως απορρίφθηκαν, αφού δεν είχαν αξία. Κράτησα όμως δύο σημεία, που κατά την άποψη μου αξίζουν από όλα τα 10 παιχνίδια που διεξάγονται το διήμερο.

 

Hallescher FC – Kaiserslautern : Δύο ομάδες που προσπαθούν μέσω άμυνας να βρουν σταθερότητα. Το κατάφεραν άψογα την περασμένη εβδομάδα και πήραν νίκες. Θα εφαρμόσουν την ίδια τακτική και τώρα. Πρώτα το μηδέν και… βλέπουμε. Θεωρώ πως αυτό το χαμηλό τέμπο θα οδηγήσει το παιχνίδι σε μια ισοπαλία. Εξάλλου παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν αρκετό «ξύλο» και λίγα γκολ. Νομίζω το 3,25 στο «Χ» έχει πολύ καλές πιθανότητες να επαληθευτεί. Κάτι σε 0-0 και 1-1.

 

VfL Osnabrück – Borussia Dortmund II : Βρήκα μόλις έναν λόγο για τον οποίο ο Book άνοιξε το διπλό στο 3,30. Η παράδοση, με τη Ντόρτμουντ ΙΙ να μην έχει νικήσει ποτέ στην έδρα της Όσναμπρουκ. Άλλος λόγος δεν υπάρχει, αφού οι γηπεδούχοι δείχνουν μετά την πρόκριση επί της Βέρντερ να έχουν σοβαρό θέμα ντεφορμαρίσματος. Η Ντόρτμουντ ΙΙ δείχνει εξαιρετικά σοβαρή σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Παρουσιάζει ένα σύνολο που τρέχει πάρα πολύ και προσπαθεί να εφαρμόσει τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού που εφαρμόζει ο Ρόζε στην πρώτη ομάδα. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια της μου έκανε τρομερή εντύπωση το πώς ξετυλίγεται στην αντεπίθεση, πραγματικά χάρμα οφθαλμού. Το διπλό στο 3,30 μπαίνει στο παιχνίδι μου. Στη φωτογραφία της στήλης ο 20χρονος Πάσαλιτς, που τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος των “κίτρινων”.

Ευρώπη – Η άμυνα της Σάλτσμπουργκ…

Μόλις ένα παιχνίδι θα με απασχολήσει στοιχηματικά από τα πέντε που υπάρχουν στο γερμανοαυστριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Τίποτα στο Γκρατς, τίποτα στο Βερολίνο, τίποτα στο Ζόρια – Ραπίντ. Λίγο κοίταξα το over στο Τζόνστον – Λίντσερ, όπως και το διπλό, αφού η Λίντσερ δεν γίνεται να έχει για πάντα ατυχία και αστοχία. Εν τέλει το άφησα και αυτό.

 

Brøndby IF – RB Salzburg : Θυμάστε τι έχω γράψει για τη Σάλτσμπουργκ; Ας το ξανά γράψω. Υπάρχουν άμυνες που μπορούν να δεχτούν 10 σουτ, όμως σου δίνουν την εντύπωση πως τα σουτ είναι ελεγχόμενα και σου εμπνέουν μια σιγουριά ότι δεν θα δεχτούν γκολ, υπάρχουν και άμυνες όπως η Σάλτσμπουργκ που αρκεί να περάσει μια φορά τη σέντρα ο αντίπαλος και νιώθει κανείς πως θα δεχτεί γκολ η άμυνα της Σάλτσμπουργκ. Αυτό δύσκολα θα αλλάξει με τον τρόπο που παίζει. Η Μπρόντμπι έτσι και αλλιώς θα κυνηγήσει το γκολ, θα δώσει ρυθμό, θέλει δε θέλει. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,00.

 

Αυτά εν ολίγοις για το τριήμερο, ανανεώνουμε ραντεβού για την Παρασκευή. Να θυμίσω πως μετά το ερχόμενο Σ/Κ έχουμε διακοπή για εθνικές ομάδες.

Το παιχνίδι μου

Trixie (2-3 σύστημα) (bet365.gr):

24/08 – 20:00 – Χάλεσερ – Καϊζερσλάουτερν : Xft(3,25)

25/08 – 20:00 – Όσναμπρουκ – Ντόρτμουντ ΙΙ : 2ft(3,30)

25/08 – 21:00 – Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ : g/g ημιχρόνου (4,00)

Στις δυάδες από 9 μονάδες (27)

Στην τριάδα 3 μονάδες

Σύνολο 30 μονάδες

Μονό (bet365.gr):

25/08 – 20:00 – Όσναμπρουκ – Ντόρτμουντ ΙΙ : 2ft(3,30) επί 27 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα. Τι είναι η προπληρωμένη κάρτα Paysafe και γιατί είναι ο δημοφιλέστερος τρόπος κατάθεσης στις στοιχηματικές; Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα