Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ έχει «πάθει» πλάκα ο Μπέος

Με ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ έχει «πάθει» πλάκα ο Μπέος

Για το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλου με τον Ολυμπιακό, την αντίδραση του στις ανακοινώσεις Κούγια και το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Κούγια: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με κανέναν Κούγια. Φίλος μου δεν ήταν ποτέ. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Δεν θα κάνω κανένα σχολιασμό. Ως πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου έκανα αυτά που πρέπει. Έχω στείλει επιστολή στη Σούπερ Λιγκ και ζητάω να γίνει διοικητικό συμβούλιο και ένα από τα θέματα να είναι ο κύριος Κούγιας. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα μένουν στο απυρόβλητο. Όλοι θέλουμε κάτι καλύτερο στο χώρο μας. Λυπάμαι πολύ για όποιον δέχεται τέτοιες συμπεριφορές».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν μας πείραξε. Η φιλοξενία όχι μόνο στο Καραϊσκάκη αλλά και γενικά είναι πολύ καλή. Ο Ολυμπιακός ήταν άψογος. Επειδή πήγαν καροτσάκι το διαιτητή ειναι επειδή έχουν μάθει στο 90-10. Ο μεγαλομέτοχος και τρεις τέσσερις άλλοι το έκαναν αυτό όπως ενημερώθηκα. Όταν ο Βόλος παίζει με αυτές τις ομάδες θα χάσει τις περισσότερες φορές. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Τη μια φορά που είτε λέγεσαι ΠΑΟΚ είτε Ολυμπιακός και δεν είσαι σε καλή ημέρα δεν πρέπει να χάσεις βαθμούς ή βαθμό; Είναι πιο όμορφο το ποδόσφαιρο με τις εκπλήξεις. Αν είναι έτσι να μην κατεβαίνουμε να παίζουμε, ας το παίρνει στα χαρτιά ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ μικρός για να με φοβηθεί ο Μαρινάκης. Τέτοιες συμπεριφορές είναι του ΄80. Δεν χρειάζεται την εύνοια της διαιτησίας για να κερδίσει τον Βόλο».

Για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης: «Δυστυχώς υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση στον Πανιώνιο και οι οπαδοί θέλουν να εμπλακούν στον Ερασιτέχνη. Έκλαψα όταν έπεσε ο Πανιώνιος. Με αφορμή που πήγε ο Βόλος για προπόνηση πήγαν κάποιοι από αυτούς στα γραφεία του Ερασιτέχνη που είναι στο γήπεδο, επιτέθηκαν φραστικά σε κάποια άτομα, έσπασαν τα γραφεία και έφυγαν. Η αποστολή δεν είχε κανένα πρόβλημα. Έκαναν κανονικά προπόνηση».

Για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν παίζει ρόλο η έδρα. Ο Άρης με εντυπωσιάζει. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Έχω πάθει πλάκα με τον Τσιγγάρα. Αυτοί που έδωσαν τρία εκατομμύρια για τον Εσίτι πρέπει να μπουν σε αυτόφωρη διαδικασία! Είναι παικτούρα ο Τσιγγάρας».

Για το Ομόνοια – ΠΑΟΚ: «Ο Γκαρσία είναι μια μεγάλη προσωπικότητα. Μακάρι και ως προπονητής να έχει την ίδια πορεία που είχε ως ποδοσφαιριστής. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στεναχωριέσαι γιατί χάνεις και όχι γιατί βρέθηκαν οι γονείς ενός παιδιού που χάθηκε άδικα. Οι λαϊκισμοί αυτοί δεν αρμόζουν σε επαγγελματίες. Δεν μου άρεσε αυτό. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ μας έχει δείξει ότι δεν τα πάει καλά σε παιχνίδια ζωής και θανάτου, μας απογοητεύσει».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα