Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε Πασχαλάκη και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με Πασχαλάκη και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή του πρεμιέρα στα πλέι οφ με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Βιεϊρίνια να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος από το πρόγραμμα των συμπαικτών του και τον συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή. Κάτι που σημαίνει ότι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα είναι διαθέσιμος να παίξει.

Στην αποστολή μπήκε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που έμεινε εκτός από το τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Έλληνας γκολκίπερ, που τις προηγούμενες ημέρες ζήτησε από την πλευρά του συγγνώμη για όσα έγιναν στην διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και ενεργοποιείται και πάλι. Όπως φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που βρίσκεται στην αποστολή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι

Εκτός αποστολής έμειναν Καγκάβα και Νινούα που έκαναν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Φερνάντο Βαρέλα με τον Γκαρσία να επιλέγει αυτή τη φορά τον Μιχαηλίδη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελείται από τους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ουάρντα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ .

Δείτε την εδώ:

Πηγή: sport24.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα