Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜε Ματέο αντί Γκάμα και τη γνωστή συνταγή

Με Ματέο αντί Γκάμα και τη γνωστή συνταγή

Παναθηναϊκός εναντίον Άρη λοιπόν (18/4, 15:00), με το διακύβευμα για τους κιτρινόμαυρους να είναι η εξασφάλιση μιας εκ νέου διαφοράς ασφαλείας από τους διώκτες τους, στην προσπάθεια για την έξοδο στην Ευρώπη.

Και με μία πολύ σημαντική απουσία, καθώς ο Μπρούνο Γκάμα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς κρίθηκε ότι ενδεχόμενη παρουσία του θα εμπεριείχε το ρίσκο υποτροπής και της απώλειάς του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ιδιαίτερες εκπλήξεις στο βασικό σχήμα του Άρη δεν αναμένονται. Επί της ουσίας τα… κουκιά είναι μετρημένα και απ’ ότι φαίνεται οι επιλογές του προπονητή του Άρη θα είναι οι αναμενόμενες.

Ο σχηματισμός θα είναι ξανά 4-2-3-1 και πιο αναλυτικά: ο Κουέστα θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια, δίδυμο στα στόπερ οι Ροζ και Δεληζήσης, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι ο Σούντγκρεν (δεξιά) και ο Σάκιτς (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή, Τζέγκο και Λούκας Σάσα θα διατηρηθούν, καθώς ο Ματίγια δεν είναι ακόμη έτοιμος (κυρίως ψυχολογικά έπειτα από την μακροχρόνια απουσία του) για να παίξει βασικός. Από εκεί και πέρα τριάδα μεσοεπιθετικών θα είναι ο Ματέο Γκαρσία και ο Μαντσίνι στα άκρα, ο Μπερτόγλιο «δεκάρι» και με ρόλο να μεταφέρει την μπάλα προς τα… εμπρός και στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Μάνος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα