Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε δύο σημεία στο Wembley ως το 3.10

Με δύο σημεία στο Wembley ως το 3.10

Από την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελλάδα για το Nations League είναι τα προγνωστικά του BetMarket.gr.

Η Αγγλία υποδέχεται την Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του Group B στο Nations Leagueκαι το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά στοιχήματος (10/10/24).

Ντέρμπι κορυφής στο Γουέμπλεϊ με την Εθνική μας ομάδα να δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι της στον όμιλο κόντρα στην Αγγλία. Μετά το άκρως επιτυχημένο ξεκίνημα που η Ελλάδα έκανε το 2/2 με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, η «γαλανόλευκη» ταξιδεύει στο Λονδίνο με στόχο να κάνει την έκπληξη και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σαφώς, ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή, επισκιάζει τα πάντα σήμερα, ενώ και οι παίκτες της Εθνικής θα αγωνιστούν σήμερα με μαύρα περιβραχιόνια.

Αγγλία – Ελλάδα

Ανάλυση Αγγλία

Με θετικό πρόσημο έχει ξεκινήσει η μετά Σαουθγκέιτ εποχή για την Αγγλία, η οποία έκανε το 2/2 κόντρα σε Ιρλανδία και Φινλανδία. Μάλιστα, και οι δύο νίκες ήρθαν με 2-0. Σε αμφότερα τα παιχνίδια ήταν καλύτερη, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες (2,05 xGoals κόντρα σε Ιρλανδία και 2,25 κόντρα σε Φινλανδία), ενώ δεν απειλήθηκε καθόλου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για την Αγγλία και την ποιότητα που διαθέτει σε όλες της γραμμές.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Χάρι Κέιν αν και αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τελευταίο του ματς με τη Μπάγερν Μονάχου, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «Τριών Λιονταριών». Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ματς είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Κατά συνέπεια, ο Λι Κάρσλεϊ ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιον εκ των Γουότκινς ή Σολάνκε για να αντικαταστήσει τον αρχηγό της εθνικής του ομάδας.

Ανάλυση Ελλάδα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η εποχή Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική. Συγκεκριμένα η Ελλάδα κέρδισε με 3-0 τη Φινλανδία στην πρεμιέρα του Nations League και την επόμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ιρλανδίας με σκορ 2-0. Δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσίασε η Εθνική με την απόδοσή της αλλά η αλήθεια είναι ότι έδειξε σοβαρή, δεν δέχτηκε γκολ, ενώ είδαμε και μερικά νέα πρόσωπα να έχουν σημαντικό ρόλο όπως ο Χρήστος Τζόλης αλλά και η παρουσία του Ζαφείρη στα χαφ που είναι πολύ πιθανό να τον δούμε βασικό στο μέλλον.

Πρωταγωνιστής σε αμφότερα τα ματς της γαλανόλευκης ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ του Παναθηναϊκού σκόραρε 2 φορές κόντρα στη Φινλανδία και μία φορά απέναντι στην Ιρλανδία. Ωστόσο, δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Αγγλία (10/10), ούτε με την Ιρλανδία (13/10), λόγω τραυματισμού στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες από την αγωνιστική δράση. Φαβορί για να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα είναι ο Παυλίδης.

Αγγλία – Ελλάδα: Πιθανές ενδεκάδες

  • Αγγλία (Κάρσλεϊ): Πίκφορντ, Άρνολντ, Στόουνς, Γκέχι, Λιούις, Ράις, Μπέλιγχαμ, Σάκα, Φόντεν, Πάλμερ, Γουότκινς (Κέιν)
  • Ελλάδα (Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Ζαφείρης, Μπακασέτας, Μασούρας, Τζόλης, Παυλίδης

Αγγλία – Ελλάδα: Προγνωστικά (10/10/24)

Η Αγγλία είναι μία ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Θέλει να ελέγχει το ρυθμό του ματς και τη  κατοχή της μπάλας σε μεγάλα ποσοστά, ώστε να μην απειλείται. Από την  άλλη η Ελλάδα αναμένεται να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της Αγγλίας να περιμένει στο μισό γήπεδο και να απειλήσει μέσω των αντεπιθέσεων. Όπως είδαμε και στο ματς κόντρα στη Ιρλανδία είναι ένα στυλ που της ταιριάζει και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική στο επιθετικό τρανζίσιον, καθώς με αυτόν  τον τρόπο προήλθε και το γκολ του Τζόλη.

Οι γηπεδούχοι είναι σε μία φάση μεταβατική με τον Κάρσλεϊ να διαδέχεται τον Σαουθγκέιτ ως υπηρεσιακός προπονητής. Είναι ομάδα που επιδιώκει να παίρνει νίκες μέσα από το ατομικό ταλέντο που διαθέτει και πρώτο της μέλημα σε περίπτωση που προηγηθεί  είναι να διατηρήσει το προβάδισμα. Η Ελλάδα θα έχει ένα παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και ο στόχος της είναι μην ξεφύγει ο ρυθμός του ματς και να είναι σε χαμηλό τέμπο. Η επιλογή μας λοιπόν είναι το Under 2,5 σε απόδοση 2.03 από τις στοιχηματικές.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά παικτών. Όπως είπαμε παραπάνω ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε στο προηγούμενο ματς της Εθνικής έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση. Αναμένουμε λοιπόν, ο παίκτης της Κλαμπ Μπριζ να είναι ο κύριος στόχος των διεθνών στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, ώστε να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά του. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο ίδιος παίζει στην πλευρά του Αλεξάντερ –  Άρνολντ, ο οποίος δεν είναι και ο πιο συνεπής παίκτης αμυντικά. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. έχει αυτοπεποίθηση κι αναμένεται να βρει κενούς χώρους, επομένως περιμένουμε να πάρει πάνω του αρκετές προσπάθειες. Εμείς θα ποντάρουμε στο να καταγράψει τουλάχιστον 2 σουτ στο ματς, επιλογή που βρίσκουμε στο 3.10.

Αγγλία – Ελλάδα (10/10/24): Betmarket επιλογές

10/10, 21:45    Αγγλία – Ελλάδα        Under 2.5 @ 2.03

10/10, 21:45    Αγγλία – Ελλάδα        Τζόλης 2+ σουτ @3.10

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα