Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜε ανεβασμένη ψυχολογία πάει για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Με ανεβασμένη ψυχολογία πάει για το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Με νίκη έκλεισε την 10η και τελευταία αγωνιστική των play- offs της Super League Interwetten επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0. Νίκη ψυχολογίας με τον Δικέφαλο του Βορρά να κατακτά την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στην τέταρτη, πίσω από τον Άρη. Οι <<ασπρόμαυροι>> πίεσαν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού την άμυνα των πρασίνων, έχοντας αρκετές καλές φάσεις  . Από το πρώτο ημίχρονο ο Σβαμπ με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για το 1-0, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τον Ζίβκοβιτς. Εφτά λεπτά αργότερα ο Άκμπομ με προβολή κάνει το 2-0, ύστερα από την κεφαλιά του Σίντκλεϊ όπου έδιωξε ο Διούδης.

Της Δέσποινας Παπαδοπούλου

Από μεριάς Παναθηναϊκού ήταν αρκετά νωθροί, καθώς στόχος τους είναι ο τελικός. Ωστόσο η σημερινή υπεροχή του ΠΑΟΚ δημιουργεί <<μεγάλο>> θέμα εν όψη του τελικού. ΟΙ <<πράσινοι>> είχαν μια καλή φάση, η οποία χαραμίστηκε από την κακή πάσα του Καρλίτος προς τον Αλεξανδρόπουλο. Ο Μακέντα δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να χάσει τον αγώνα του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα συναντηθούν ξανά το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, για τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς και Άκπομ.

Παναθηναϊκού: Διούδης, Κουρμπέλης, Σάρλια, Σένκεφελντ, Γκατσίνοβιτς, Xατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα