Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΜεγάλο στοιχηματικό λάθος σε τιμή 3.30

Μεγάλο στοιχηματικό λάθος σε τιμή 3.30

Πολύ καλό, στοιχηματικά, το Σάββατο. Εύκολο 4/4 στις τελικές επιλογές, πέρασε και ο άσος αουτσάιντερ της Λέουβεν που συζητήθηκε. Αρκετά κοντά και στο 6.50 του Φερί, ο οποίος έκανε δύο τελικές προσπάθειες αλλά δεν βρήκε κάποια στόχο για να επαληθευτεί.

Δύο επιλογές για παιχνίδι με γκολ από τη Ligue 1 της Γαλλίας στο σημερινό πρόγραμμα.

Aρχικά το Μονακό-Λοριάν που διεξάγεται νωρίς το μεσημέρι. H Μονακό δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, έχει αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή Κλεμέντ, παίζει γρήγορα, με πολλούς αυτοματισμούς, έχει εύκολο γκολ και τρομερά φορμαρισμένο τον Μπεν Γεντέρ.  Η λοριάν βρήκε ψυχολογία μετά το 2-0 επί της Λανς αλλά επ’ ουδενί δεν έχει λύσει όλα της τα αμυντικά προβλήματα, ενώ η παρουσία του Ντρέιερ στο τέρμα από ότι είναι μόνιμη πηγή κινδύνων. Βασική επιλογή το ασιατικό Over 3 στα γκολ.

Nέα Ειδικά Στοιχήματα στη Λιγκ 1 της Γαλλίας

Τρεις περιπτώσεις με απασχολούν για το στοίχημα υψηλής απόδοσης, σε μια αγορά που διαθέτει αποκλειστικά η Betsson.

Ο φορμαρισμένος Μπεν Γεντέρ σαφώς και έχει τεράστιες πιθανότητες να σκοράρει. Είναι σε απίστευτη κατάσταση, λογικό το 1.90 για anytime σκόρερ. Πληρώνει όμως 5.00 να βρει over 2,5 φορές εστία. Δύο βρήκε απέναντι στην πιο ισχυρή Λυών, δύο είχε βρει και στο προηγούμενο με τη Μονπελιέ.

Δεύτερη επιλογή, ο Ενρίκε. Ενας άκρως επιθετικός μπακ, τον οποίο ο Κλεμέντ βάζει πολύ στο παιχνίδι της ομάδας. Είχε τελική και γκολ στο προηγούμενο εντός με την Κλερμόν, είχε ξανά τελική στο ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Λυών. Στο 6.00 τώρα να κάνει over 1,5 προσπάθειες. Προσοχή, μιλάμε απλά για τελικές προσπάθειες, όχι για σουτ στην εστία!

Σημειώνω και τον Λούκας, γιατί μου μοιάζει value αυτό το 8.00 για over 1,5 σουτ στην εστία, για έναν παίκτη που πατά συχνά περιοχή, σουτάρει και εσχάτως σκοράρει επίσης.

Value και στα σουτ στο τέρμα

Σαφώς δεν μπορούν να παιχτούν και οι τρεις περιπτώσεις, θα πρέπει να γίνει σωστή σημεία, σε ένα παιχνίδι που όπως καταλαβαίνετε περιμένω αρκετές τελικές προσπάθειες από τη Μονακό.

Μεγάλο λάθος στη Fonbet να φτάνει στο 3.30 να έχουμε over 9,5 σουτ στην εστία. Η Μονακό σε αντίστοιχο εντός με την Κλερμόν το έβγαλε μόνη της, έχοντας δέκα προσπάθειες εντός στόχου. Το Line των 9,5 τελικών στην εστία ξεπεράστηκε και στα ματς με Μονπελιέ και Λυών που ακολούθησαν.

Κλερμόν-Σεντ Ετιέν

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι το Κλερμόν-Σεντ Ετιέν.  Οι δύο ομάδες είναι γειτονιά με πάρα πολύ καλές σχέσεις.  Στον πρώτο γύρο είδαμε τη Σεντ Ετιέν να παίρνει την πρώτη νίκη της μέσα στη χρονιά κάνοντας μία επική ανατροπή με γκολ στο φινάλε.  Δεν ξέρω αν θα έχουμε κάτι ύποπτο ή αν θα υπάρξει κάποια βολική ισοπαλία μεταξύ των δύο. Η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογία δεν βοηθάει για παρασκηνιακές σκέψεις.  Στην κατάσταση που είναι αμφότερες με το με τους επιθετικούς τους να δείχνουνε ανεβασμένοι το g/g στο 1.87 είναι μία αξιόλογη επιλογή.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

Το ΟΦΗ-Βόλος είναι το παιχνίδι που με απασχολεί περισσότερο από την ελληνική Superleague.  Η ομάδα του Νιόμπλια παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και πάντα στην Κρήτη προσπαθεί να είναι δημιουργική, επιθετική και να φτάνει κοντά στην αντίπαλη εστία.  Συνήθως δημιουργεί αρκετές τελικές προσπάθειες όπως δείχνουν και τα πρόσφατα νούμερα της, τα οποία μπορείτε να δείτε στην ανάλυση του παιχνιδιού.

Ο Βόλος πήρε διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη παίζοντας μονίμως πίσω από τη σέντρα και χτυπώντας την κόντρα επίθεση. Δεν προβλέπω να αλλάξει τακτική και με ίδια προσέγγιση παιχνιδιού θα δώσει πολύ χώρο στον ΟΦΗ να φτιάξει παιχνίδι και τελικές προσπάθειες. Κρατάω το over 12,3 προσπάθειες για τον ΟΦΗ στο 1.87.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Μονά

 

13/02 –14:00 Μονακό-Λοριάν Ενρίκε 2+ συνολικά σουτ (6.00) επί 4,15 μονάδες στη Betsson

 

13/02 –14:00 Μονακό-Λοριάν Over 9,5 σουτ στην εστία (3.30) επί 10 μονάδες στη Fonbet

 

Δυάδα στη Stoiximan.gr

 

13/02 –14:00 Μονακό-Λοριάν Over 3 (1.95)

 

13/02 –15:00 ΟΦΗ-Βόλος Over 12,5 τελικές ΟΦΗ (1.87)

 

Στη δυάδα απόδοσης 3,64 ποντάρισμα 6,9 μονάδες

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα