Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜαρτσούκος: Γεωγραφικά κριτήρια ή εθελοντική μετακόμιση ομάδας στον βορά θα χωρίσουν τους...

Μαρτσούκος: Γεωγραφικά κριτήρια ή εθελοντική μετακόμιση ομάδας στον βορά θα χωρίσουν τους ομίλους στην SL2

Με την ημερομηνία έναρξης της SL2 να πλησιάζει, φουντώνει η συζήτηση αναφορικά με την κατάρτιση των ομίλων, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε σενάριο που θέλει την νεότευκτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης Β να… “μετακομίζει” στον βόρειο όμιλο.

Συγκεκριμένα στο ζήτημα αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ΕΡΑΣΠΟΡ ο πρόεδρος της διοργανώτριας, κ. Πέτρος Μαρτσούκος αναφέροντας πως: “Αν δεν υπάρξει ομάδα που θα ζητήσει η ίδια να παίξει στο βόρειο όμιλο, ομάδα δηλαδή… εθελοντής, τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξει η διοργανώτρια θα είναι γεωγραφικά”. Συνεπώς όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ .Μαρτσούκου η πρώτη υποψήφια ομάδα που είναι πιο κοντά στον βόρειο όμιλο είναι η Παναχαϊκή εκτός αν επιβεβαιωθεί το σενάριο για τον Αστέρα Τρίπολης Β.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 είναι 21, 9 από τον βορρά (ΑΕΛ, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ΑΟ Καβάλα, Καμπανιακός Χαλάστρας, Μακεδονικός Νεάπολης, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, ΠΑΣ Γιάννενα, Ηρακλής Θεσσαλονίκης) και οι υπόλοιπες 12 από το νότο (ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β’, Διαγόρας Ρόδου, ΓΣ Ηλιούπολη Αθηνών, Ιωνικός Νίκαιας, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναχαϊκή, Παναργειακός, Πανιώνιος, ΑΟ Χανιά).

Πηγή:sportstonoto.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα